Pagina titel ...
maandag, januari 27
Al zes maanden geen koper te vinden, maar Shirley MacLaine (80) weigert prijs van haar ranch te verlagen

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!


Al zes maanden geen koper te vinden, maar Shirley MacLaine (80) weigert prijs van haar ranch te verlagen!


Meervoudig Golden Globe en Oscarwinnares, de inmiddels 80-jarige Shirley MacLaine, kan maar geen koper vinden voor haar Plaza Blanca Ranch in Abiquiu in New Mexico. De afgelegen ranch in een overigens prachtig natuurgebied staat inmiddels een half jaar te koop, maar Shirley weigert de prijs van & 18.0000 te verlagen.

(Lees verder na de advertentie)

 

De rach ligt op een terrein van meer dan 3000 vierkante meter, heeft 9 slaapkamers en 6 badkamers. De woonkamer mag royaal genoemd worden. MacLean heeft ook de beschikking over een fitnessruimte en een sauna. Deels ondergrond bevindt zich een tweede woonkamer, een keuken en 4 slaapkamers.

Op het terrein is er naast een conciërge woning een zwembad, twee vijvers, een paardenschuur en een groot kippenhok maken allemaal deel uit van deze ranch. Stroom wordt geleverd door zonnepanelen en een windgenerator.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0
HollywoodHuizen

GRATIS
BEKIJK