Al Qaeda roept ‘alle moslims ter wereld’ op om Britse PRINS HARRY te vermoorden: ‘Gewettigd doelwit’

0

Terreurorganisatie Al Qaeda roept ‘alle moslims ter wereld’ op de Britse prins Harry te vermoorden.  Islamistische organisaties wereldwijd zouden volgens een rapport van de Duitse staatsveiligheid, naast het ombrengen van prins Harry ook oproepen tot het plegen van aanslagen als steun aan Hamas en de bevolking van de Gazastrook.

Het rapport van de Duitse staatsveiligheid meldt dat islamistische organisaties oproepen tot een jihad tegen “westerse kruisvaarders en zionisten”, als reactie op de oorlog in de Gazastrook. Het gaat om oproepen tot zogeheten ‘lone actor’-aanvallen op joden en christenen in westerse landen.


Vorige week verscheen in Pakistan en Afghanistan de oproep aan de wereldwijde moslimbevolking – om “bloederige aanvallen en revoluties uit te voeren, om zo de Palestijnen en Hamas te steunen” – waarin de Britse prins Harry en de Verenigde Staten worden genoemd als doelwitten.

Harry zou doelwit zijn omdat hij tussen 2007 en 2013 tweemaal als helikopterpiloot in het Britse leger diende in Afghanistan. In zijn autobiografie ‘Spare’ onthulde de prins dat hij in die periode 25 talibanstrijders had gedood.


Volgens de taliban waren dat geen strijdes, maar om onschuldige burgers. “Je hebt geen pionnen gedood, maar mensen. Gezinnen wachtten op hun terugkeer”, klonk het destijds.

“De executie van Harry is dan ook een gewettigd doelwit”, schrijft Al Qaeda nu.