Al 5 jaar samen…. JEROEN PAUW deelt zeldzame selfie met vriendin ZOE (de vrouw die de man van 200 vrouwen temde)

0

(Beeld: Instagram)

Jeroen Pauw is al vijf jaar gelukkig met zijn vriendin Zoé Goddijn. En dat is lang voor een man die zegt moeite te hebben met lange relaties. Misschien daarom deelt Jeroen een selfie met zijn Zoe.


‘Voorlopig gaat het goed en is het hartstikke leuk en gezellig samen’, aldus de presentator twee jaar geleden in Weekend. In een ver verleden vertelde Jeroen Pauw dat hij met meer dan tweehonderd vrouwen het bed had gedeeld. Onder anderen Daphne Bunskoek, Manuëla Kemp, Loretta Schrijver en Sophie Hilbrand behoorde tot zijn veroveringen, maar van lange relaties was Jeroen niet.

In het programma Vijf Jaar Later legde Jeroen uit dat zijn moeilijke jeugd daar debet aan is. ‘Ik ben uit het gezin ontsnapt toen ik een jaar of zeventien was, met de gedachte: dit is allemaal wat ik niet wil. Daar hoort ook een relatie aangaan bij, en kinderen. En als ik het ene niet kan, moet ik het andere niet willen’, aldus de presentator. Met Zoé gaat de womanizer inmiddels toch alweer vijf jaar. ‘We kennen elkaar goed en vinden het fijn om bij elkaar te zijn. Wat moet je er verder nog over zeggen?’, zie Jeroen al twee jaar terug.


Of het op een dag tot een huwelijk kan komen? ‘Ik ben al heel lang niet getrouwd en ik vind het helemaal niet lastig om dat nog een tijdje zo te houden’, vertelt de presentator. Daarmee lijkt hij niet uit te willen sluiten dat het voor de toekomst misschien anders ligt en dat de deur op een kiertje staat. Jeroen: ‘Het is geen dichte deur, maar ook geen open deur. Er is geen deur op dit moment. Maar of ’t zou kunnen? Theoretisch kan alles natuurlijk.’