Afgekickte Gordon aan de verslavende temazepam en oxezepam: ‘Mijn hemel, wat lekker is dat!’

0

Sinds Gordon vorig jaar werd overvallen in zijn huis in Amsterdam-Zuid kampt hij met slaapproblemen en angstaanvallen. De zanger die vorig jaar in Zuid-Afrika een maand lang afkickte van de drank en drugs gebruikt nu Temazepam en Oxezepam om tot rust te komen. In zijn podcast De GorDonDiablo Show vertelt de zanger dit erg ‘lekker’ te vinden. Beide middelen staan er om bekend dat gebruikers er snel verslaafd aan raken.

In zijn podcast De GorDonDiablo Show vertelt de zanger openhartig over zijn slaapproblemen die hij kreeg na de overval. “Ik had last van angstaanvallen. Toen heb ik temazpam en oxezepam gekregen.” en dat bevalt Gordon prima. “Mijn hemel, wat lekker is dat! Af en toe gaat het gewoon helemaal mis in mijn hoofd. De medicijnen neem ik dan om rustiger te worden.”


Beide middelen die Gordon gebruikt wordt niet alleen voorgeschreven bij slapeloosheid, maar ook bij ernstige onrustigheid of angsten. Het advies is om de medicijnen enkel op de korte termijn te gebruiken omdat ze verslavend werken, wat betekent dat er op de lange termijn een afhankelijkheid kan ontstaan.

Nu zijn huis in Blaricum verkocht is keert Gordon tijdelijk terug naar zijn stulpje in Amsterdam waar hij overvallen werd. De zanger zegt misschien van plan om Nederland te verlaten. “Ik wil misschien wel naar zuid-Spanje, ik had ook gekeken in Los Angeles en Miami. Ik heb natuurlijk een huis in Kaapstad, maar daar kom ik ook al 26 jaar en ik moet eerlijk zeggen dat ik Zuid-Afrika best wel moeilijk vind qua economie en veiligheid.”