Actievoerende boeren rukken op naar Huis ten Bosch – Noodkreet afleveren bij koning Willem-Alexander

0

(Beeld: FarmersDefenceForce/RVD)

Dat wordt gezellig… Actievoerende boeren gaan op 17 november een ‘noodkreet’ afleveren bij koning Willem-Alexander op Huis ten Bosch. Boerenactiegroep Farmers Defence Force (FDP) schrijft op de website dat de koning ‘onze laatste hoop is’.


FDF maakte gisteren al bekend dat 17 november een nieuwe actiedag zou worden. Het voorgenomen bezoek aan de koning maakt deel van de actie.

De boerenactiegroep schrijft op de website dat de koning ‘onze laatste hoop is’. Wie kan ons nog behoeden voor de Omgevingswet, die er voor de kerst doorheen gejast moet worden als het aan Rutte III ligt? Het Nederlandse Staatshoofd. Dé ultieme Eindbaas. Zijn handtekening onder de Omgevingswet bezegelt uiteindelijk het lot van álle Nederlandse boeren. Wij richten ons daarom op 17 november tot de Koning: ”Toets de Omgevingswet aan Uw Grondwet! Leg Uw pen neer, dien de gerechtigdheid, respecteer Uw Grondwet! Kies voor Uw Nederlandse boeren, voorkom verwoesting van Uw Nederlandse platteland”


Tijdens dit deel van onze demonstratie, leveren wij onze noodkreet persoonlijk af bij de Koning van Nederland. Nu Rutte III er voor heeft gekozen de Nederlandse boeren te degraderen tot “ongewenste elementen in het landschap” is de Koning ons laatste en enige hoop.

Hoe de boeren het Nederlandse staatshoofd op de actiedag gaan proberen te bereiken, is niet duidelijk. Wel roepen ze zoveel mogelijk collega’s op om mee te doen. “In het afgelopen jaar hebben we jullie slechts in noodgevallen opgeroepen. Dit is weer zo’n noodgeval, waarbij we onomkeerbaar onrecht moeten voorkomen.”