Acht gut…. DUNCAN LAURENCE mentaal uitgeput na songfestival

0

Duncan Laurence stelt de release van zijn eigen album uit omdat hij mentaal uitgeput is van het coachen van Songfestival-deelnemers Mia en Dion: “Het was te veel”

Duncan Laurence trapt op de rem. Op Instagram laat hij weten dat hij mentaal uitgeput is en dat hij de release van zijn tweede album Skyboy uitstelt. “Deze laatste maanden zijn te veel geweest. Ik ben doodmoe en mentaal uitgeput. En vooral zó verdrietig.”


Als coach van Mia en Dion kwam Duncan o.a. onder vuur te liggen omdat het duo vals zong. Uiteindelijk overleefden ze de halve finale van het Songfestival in Liverpool niet. Duncan kreeg vervolgens een lading kritiek over zich heen.Duncan gaat nu een paar weken rustig aan doen.

Zijn nieuwe album Skyboy brengt hij daarom later uit dan gepland. “Ik wilde dit album zó graag uitbrengen. Het is helemaal af (…) en we hebben er heel hard aan gewerkt”, laat hij weten. “Maar ik besef ook dat ik nu niet sterkt genoeg ben om het de aandacht, de promotie en de liefde en zorg te geven die het nodig heeft na de release.” Duncan neemt nu eerst een paar weken vrij ‘om te herstellen en sterker terug te komen.