Ach gut…. Tony Junior heeft ingelijste string van ex Maan boven zijn bed hangen

0

DJ Tony Junior heeft een ingelijste string van zijn ex-liefje Maan boven zijn bed hangen. “Toen wij uit elkaar gingen had zij (Maan, red) ooit dat broekje voor mij gekocht omdat wij een liedje samen hadden: ‘Ik geef je een roosje m’n roosje. “En toen had ze die gekocht en daar staat een roosje op. Toen had ze die aangedaan voor de laatste keer… en toen zei ik: ik wil hem houden.”

Tony Junior deed zijn ontboezeming in Rooijakkers Over de Vloer toen de presentator van het programma, een kijkje in de slaapkamer van Tony wilde nemen. Daar bleek boven het bed een ingelijst slipje boven het bed hangen. Als Art vraagt naar het waarom zegt de dj: “Dat is wel heel persoonlijk hoor…”


Dan vertelt hij dat het broekje van Maan is van wie hij nog steeds veel houdt. ” Niet als in verkering. Wel liefde, maar gewoon als mens.”

De string blijft hangen tot Tony weer een vriendin krijgt. “Het slipje gaat echt wel een keer weg. Als ik echt in een relatie kom, dan laat ik het natuurlijk niet hangen.”


Zo’n tweeëneenhalf jaar waren Tony Junior en Maan de Steenwinkel een setje, maar eind 2019 kwam er een einde aan hun sprookje. De twee hebben er nooit een geheim van gemaakt als vrienden uit elkaar te zijn gegaan,

Tony deed recent mee aan De Bachelor, maar wist  de liefde niet te vinden. Hij koos voor de prachtige Julia, maar bij thuiskomst bleek het al snel geen schot in de roos te zijn.