Aanstaande papa Leroy: ‘Dat de baby zo snel zou lukken zagen we niet aankomen’

0

Leroy en Maxime verwachten samen een kind. Ze zijn ‘dolgelukkig en trots’, maar de baby mag gepland zijn dat Maxime zo snel zwanger zou worden verwachtte aanstaande papa Leroy ook weer niet niet.

Leroy Molkenboer, de 29-jarige vriend van Maxime Meiland, kan zijn geluk niet vertelde hij bij Frank Dane op Radio 538. “Het voelt geweldig. Eindelijk mochten we het gisteren vertellen, want we weten het natuurlijk al een aantal weken en toen kwam gister het hoge woord eruit dat Maxime zwanger is”, aldus Leroy.


Leroy en Maxime zijn pas sinds augustus vorig jaar echt een stel, maar Leroy wist al snel dat Maxime de vrouw was met wie hij een kind wilde. “Zij is voor mij alles. Ik was altijd vrijgezel, ik genoot van het leven en ging naar feestjes. Tot je echt de ware tegenkomt. Zo voelt het wel voor mij. Ik ben nooit verliefd geweest en wij geloven allebei ‘als dit het is, dan is dit het’, en dat voelde voor ons ook echt zo. Ik ben niet van plan om bij haar weg te gaan en zij hopelijk ook niet bij mij.”

Met dochter Claire, die Maxime (25) kreeg met een andere man, want hij nu al aan het vaderschap. “Je merkt dat Claire heel erg naar mij toetrekt. We zien elkaar zo veel en ze gaat me echt als een vaderfiguur zien. We doen leuke dingen samen en we zijn de hele dag aan het spelen als ik daar ben. Als ze dan ‘papa’ zegt, dan is dat toch geweldig om te horen.”


Volgens Leroy reageerde Maxime’s vader Martien emottioneel op het babynieuws. “Hij kreeg spontaan tranen in zijn ogen. Hij vond het zo mooi. Ze wisten al dat we ermee bezig waren, maar dat het zo snel gelukt was, dat hadden ze niet zo snel aan zien komen. Maar ze vonden het geweldig.”

Bleef leroy tot nu toe buiten beeld in het programma daar gaat verandering in komen. “Nou ik ben natuurlijk zelf cameraman en ik werk achter de schermen, maar ik kan verklappen dat jullie mij iets vaker gaan zien in de serie”, onthulde Leroy.