AANDOENLIJK – Nieuwe liefde Barbie: ‘Dank je wel voor wie je bent en voor wat je mij laat voelen’

0

Nagekomen Valentijn nieuws: De nieuwe vriend van Samantha ‘Barbie’ de Jong, ook de vader van haar afgelopen november geboren zoontje, is een romanticus. Gilly verraste Barbie gisteren, op Valentijnsdag, met een romantische brief. Die zette Barbie natuurlijk direct op internet.

“Dank je wel voor wie je bent en voor wat je mij laat voelen”, schrijft Gilly. “Dit gaat over ware liefde, ik weet nu wat ze daarmee bedoelen”, vervolgt Gilly die vooral blij is dat hij helemaal zichzelf kan zijn bij Samantha.


,”Omdat jij het gezicht kent achter die stoere man,’ schrijft Gillie die Barbie prijst dat hij zijn ‘masker bij haar durft af te zetten’. Volgens gillie is deze liefde voor eeuwig. “Deze Valentijnsdag en alle anderen zijn vanaf nu van ons!”

Samantha liet zich vervolgens ook niet onbetuigd en postte: Omdat jij het bent. En jij, jij bent. En ik, ik. Omdat wij, wij zijn. Hou ik van je. Jij en ik voor altijd schatje. Punt.