BINNENKIJKEN – Max Verstappen geeft 18-jarig zusje Victoria 3.5 miljoen om penthouse in Amsterdam te kopen

0
Altijd fijn als je een rijke broer hebt. Neem Victoria Verstappen, de zus van Formule 1-coureur Max Verstappen. Als 19-jarige liet zij haar oog vallen op een penthouse op de 27e verdieping op de Amsterdamse Zuidas. Koopprijs 3.3 miljoen euro. Heel veel voor een 18-jarige, maar broer Max was niet te beroerd zijn kleine zusje 3.5 miljoen euro te lenen.

Drie jaar nadat Gerda Verstappen het penthouse met echt alles er op en er aan kocht heeft zij blijkbaar een ander optrekje op het oog, want sinds kort staat het penthouse in de verkoop voor € 3.950.000 k.k. Dat is overigens zonder de parkeerplek in de kelder van de woontoren. daar moet nog eens 150.000 euro voor worden betaald. zusje een Nu is het blijkbaar tijd voor de jongere zus van F1-held Max Verstappen om een deurtje verder te scheuren.


Victoria Verstappen, die een relatie heeft vriend Tom Heuts, heeft haar eigen kledingmerk, genaamd Unleash The Lion, en is sinds vorig jaar december moeder van zoontje Luka. Misschien is de baby wel de reden dat Vicotria en haar Tom nu een ander optrekje zoeken.

(Beeld Instagram Victaria Verstappen)


Het penthouse dat Victoria in de aanbieding heeft heeft een woonoppervlakte van 376 m² en ligt op de 27e verdieping van de Symphony woontoren op de Zuidas. Het heeft twee royale zitkamers met daar tussenin een luxe keuken gesitueerd. Naast een grote master bedroom met luxe badkamer en suite met onder andere een sauna, fitnessruimte en walk-in closet, heeft het appartement nog twee slaapkamers en een badkamer.

De ruime, maar toch knusse zitkamer beschikt over een fraaie bio-ethanol haard. De vele hoge ramen bieden schitterend uitzicht over Amsterdam. Het gehele penthouse heeft aan alle zijden vele grote ramen, waardoor er rondom vrij uitzicht is over Amsterdam en omstreken. De master bedroom bestaat uit een ruim slaapvertrek met aangrenzend een inloopkast en een bijzonder luxe badkamer en suite. In de badkamer bevindt zich een ruime inloopdouche, een jacuzzi, een luxe wastafelmeubel van Italiaans natuursteen, een separate wc en een sauna. Via de badkamer komt u in de fitnessruimte.

In de centrale hal van het gebouw is een representatieve receptie met huismeester. De snelle lift brengt Victoria rechtstreeks in de hal van het appartement op de 27e verdieping.

Share.