‘Doorgesnoven mongolen’ – 538-DJ krijgt op terras ‘knal uit het niets’ die blauw oog oplevert

0

538-dj Barend van Deelen kreeg, toen hij zaterdag op zijn verjaardag, met met onder andere collega-dj Ivo van Breukelen op een terras in Baarn zat ‘een knal uit het niets’ die hem een blauw oog opleverde. “Voor al die doorgesnoven mongolen die mij vanuit het niets een knal geven op een terras in Baarn: leuk jongens! We hebben al jullie namen en morgen komt de politie even op bezoek met alle gevolgen van dien. Succes stelletje motherfuckers”, aldus de dj op Instagram.

Volgens de dj van Radio 538 heeft hij niet gevochten. “Ik zat rustig te eten en na een geintje van een van mijn tafelgenoten tegen een bezoeker, dacht deze te kunnen maken agressief te gaan doen tegen mijn gezelschap”, legt Barend uit. “Vervolgens ga ik staan, zeg wat terug en daar konden de kleine heertjes niet tegen.”


De dj denkt dat de ‘heertjes’ drugs hadden gebruikt. “Vanwege de iets te grote hoeveelheid onzekerheidspoeder in het neusje, konden ze daar niet tegen. En begon er eentje mij van achteren te meppen. Wat een knuppeltjes.”

Zijn getroffen oog ziet er flink blauw uit, maar volgens de dj komt dat wel goed. “Ik heb een dik oog, maar verder een prachtverjaardag gehad.”