50 Tinten Grijs-penthouse van Christian Grey in Seattle te koop voor 5.4 miljoen euro

0
[Slideshow "00-50" not found]Het penthouse in Seattle waar de kaskraker 50 Tinten Grijs werd opgenomen staat te koop. Voor ruim 5 miljoen euro bent u de nieuwe eigenaar van het sm-stulpje van Christian Gray.


Wie de ‘Fifty Shades of Grey’-boeken van E.L. James heeft gelezen of de film heeft gezien, weet dat de dominante Christian Grey zijn sm-avonturen met Anastasia beleefde in het penthouse van de Escala Tower in Seattle. Dat penthouse staat nu te koop voor 5,4 miljoen euro, inclusief uitzicht over Elliot Bay.

Het penthouse van Christian is 587 vierkante meter groot en heeft 9,5 meter hoge plafonds met ramen van vloer tot plafond. In alle kamers hardhouten vloeren behalve in de slaapkamers waar zacht tapijt ligt. De keuken is voorzien van Bosch-apparatuur. Wat ontbreekt is de geheime ‘Red Room of Pain’en het heeft ook geen helikopterplatform op het dak.


Escala is een luxeappartementencomplex, gemaakt van gewapend beton en glas, in het centrum van Seattle. Het gebouw telt 38 verdiepingen, waarvan acht ondergronds en is 100,6 meter hoog.

Escala herbergt naast appartementen ook een spa, een sportzaal met een yogastudio, een restaurant en een klein theater.Het gebouw heeft ook een parkeergarage met 478 parkeerplaatsen.