Pagina titel ...

4.15 miljoen dollar en je woont in het huis uit Full House

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Wie vroeger naar de serie Full House keek, zal zich nog het grote, witte huis waarin de familie Tanner woonde herinneren. Droomde je om in dat Victoriaanse huis met de rode deur te wonen, dan kan die droom nu werkelijkheid worden, want het staat te koop! Alleen … er hangt een prijskaartje aan van 4.15 miljoen dollar.

Broderick Street 1709 in San Francisco, dat is het adres van het huis dat bekend werd als het huis van de familie Tanner in Full House dat je aan het begin van iedere aflevering voor zag komen Dat huis staat nu te koop.

(Lees verder na de advertentie)

 

De vraagprijs is 4,15 miljoen dollar of zo’n 3,73 miljoen euro. “Het is een unieke kans om een zeldzaam deel van de geschiedenis van San Francisco te bezitten”, klinkt het op Realtor, die makelaarssite die het huis te koop aanbiedt. Het uit 1900 daterende huis heeft vier slaap en dito badkamers.

Voor je te enthousiast wordt: het interieur zoals het nu is komt niet uit de serie, want de binnenopnames werden in een studio gedaan.

Op de foto’s trouwens ook niet de kenmerkende rode deur. De huidige bewoners schilderden die, net als de gevel, namelijk blauw. Maar dat is natuurlijk te verhelpen als jij de eigenaar wordt.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0
HollywoodHuizen

GRATIS
BEKIJK