4.15 miljoen dollar en je woont in het huis uit Full House

0
Wie vroeger naar de serie Full House keek, zal zich nog het grote, witte huis waarin de familie Tanner woonde herinneren. Droomde je om in dat Victoriaanse huis met de rode deur te wonen, dan kan die droom nu werkelijkheid worden, want het staat te koop! Alleen … er hangt een prijskaartje aan van 4.15 miljoen dollar.

Broderick Street 1709 in San Francisco, dat is het adres van het huis dat bekend werd als het huis van de familie Tanner in Full House dat je aan het begin van iedere aflevering voor zag komen Dat huis staat nu te koop.

De vraagprijs is 4,15 miljoen dollar of zo’n 3,73 miljoen euro. “Het is een unieke kans om een zeldzaam deel van de geschiedenis van San Francisco te bezitten”, klinkt het op Realtor, die makelaarssite die het huis te koop aanbiedt. Het uit 1900 daterende huis heeft vier slaap en dito badkamers.


Voor je te enthousiast wordt: het interieur zoals het nu is komt niet uit de serie, want de binnenopnames werden in een studio gedaan.

Op de foto’s trouwens ook niet de kenmerkende rode deur. De huidige bewoners schilderden die, net als de gevel, namelijk blauw. Maar dat is natuurlijk te verhelpen als jij de eigenaar wordt.