BINNENKIJKEN – Henny Huisman krijgt RUIM 3 TON minder voor zomerhuis op Bonaire dan hij gehoopt had

0
Henny Huisman heeft zes ton minder gehad voor zijn zomerhuis op Bonaire dan hij gehoopt had. Huisman wilde voor $2.700.000 af van zijn huis op Bonaire, maar hij kreeg maar $2.350.000.


Henny Huisman is, of beter was, verreweg de beroemdste Hollandse ’tweede huisjesbezitter’ van Bonaire. Henny was idolaat van het koraaleiland en kwam er minimaal tweemaal per jaar en dat al meer dan 10 jaar, maar desondanks zette hij in december 2014 zijn huis op het eiland in de verkoop gezet voor $ 2.7 miljoen. De reden? De ontwikkeling van het om de hoek gelegen vliegveld, Flamingo International Airport dat in de toekomst voor veel geluidsoverlast boven de villa zou gaan zorgen.

Henny Huisman doopte zijn huis tien jaar geleden Nos Soño, wat betekent ‘Onze droom’. Nos Soño is een echte Caribische strand villa met een klein, wit, privé zandstrand en fantastisch uitzicht vanaf het ‘gazebo’ over de helderblauwe zee.


De strandvilla is ontworpen door de bekende Nederlandse designer Piet Boon. Boon heeft gekozen voor een robuuste stijl. De meeste meubels zijn gemaakt van natuurlijke materialen van het eiland zoals onder meer drijfhout.

De koper krijgt vijf slaapkamers, drie badkamers en een werkkamer. Het huis heeft een luxe open keuken met vaatwasmachine, gasfornuis, grote koelkast, koffiezetapparaat en oven. De keuken geeft toegang tot het terras met eetgedeelte. De woonkamer heeft openslaande deuren en ook is er een open-air’ woonkamer, gesitueerd op de bovenverdieping. De twee masterbedrooms, met privé badkamer, zijn gesitueerd op de benedenverdieping. Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning.


De tuin is ommuurd en heeft een zwembad. Huisman is dus ook de gelukkige bezitter van een mooi stukje privéstrand met een aanlegsteiger voor een boot. Henny heeft zijn huis ook laten voorzien van up to date alarmsysteem.

Het huis op Bonaire was ook het decor van een aflevering van ‘Felderhof Villa Versa’. Rick Felderhof ging op bezoek bij Henny op Bonaire en die raakte niet uitgepraat over zijn geliefde eiland dat hij nu vaarwel zegt.

Als Henny er zelf niet verbleef was het huis te huur voor een luttele 5000 euro per week…