Pagina titel ...

BINNENKIJKEN! PETER GILLIS koopt voor 4.750.000 euro MOORDHUIS van ex-vrouw geliquideerde zakenman

0


Na het kasteel van 5.5. miljoen nog een villa van bijna vijf miljoen. De deal is rond, maar voor Peter Gillis is het nog even wachten tot hij in zijn nieuwe villa trekken. justitie heeft namelijk beslag op de villa in het Belgische Neerpelt gelegd tot duidelijk is of de verkoper, de ex-vrouw van de in 2017 vermoorde Marcel van Hout, niet de opdrachtgeefster is van  de moord op haar, steenrijke, ex-man. Pas dan kan ze samen met Gillis haar handtekening zetten onder de overeenkomst en kan Gillis in zijn nieuwe moordhuis trekken.

Recent werd bekend dat Massa is Kassa-ster Peter Gillis voor 5.5. miljoen een kasteel in België gekocht. En nu blijkt dat zich ook nog eens een villa in Neerpelt aangeschaft heeft. Een villa met een verleden, want in het huis in Neerpelt is de villa van zakenman Marcel van Hout (51) geliquideerd. Gillis koopt de villa van Jouhara A., de ex van de op 22 november 2017 in het Belgische Neerpelt vermoorde, steenrijke, zakenman, maar de overdracht komt er pas als Jouhara vrijgesproken wordt van betrokkenheid bij de moord op haar ex-man. Tot dan ligt er beslag van justitie op de villa.


Maar zodra dat beslag van het pand is trekt Gillis er met Nicol en haar drie kinderen in. Mijn huidige huis is verkocht, daar moeten we begin volgend jaar wegwezen, maar op het kasteel zullen we nog een tijdje moeten wachten. Dat staat nog zeker twee jaar in de steigers en zulke projecten lopen vaak nog uit ook. Van boven tot beneden moet het gerenoveerd worden. Toen ik het kasteel aangeboden kreeg, had ik deze andere villa al gekocht. Daar zouden we eigenlijk gaan wonen, maar toen het kasteel kwam, kon ik dat niet laten schieten. Nu ga ik in dat nieuwe huis in Neerpelt dus maar tijdelijk wonen, om hem straks weer van de hand te doen. Een straf is het niet, want alles is aanwezig. Een keuken met de mooiste apparatuur, een wijnkelder, bioscoop, zwembad en sauna”,” zegt hij vandaag in De Telegraaf.

Vorig jaar oktober werd de vrouw die de villa aan Gilllis verkoopt, Jouhara, voor de ZESDE KEER aangehouden nadat klusjesman -en minnaar- Roger C. had verklaard dat hij het wapen waarmee hij Van Hout doodde doorgeladen van Jouhara had gekregen en dat alles door haar was voorbereid dat hij alleen maar de trekker hoefde over te halen. Het motief: de erfenis en de woning.

(Lees verder onder ingezonden mededeling)

Justitie denkt dan ook Jouhara A., net als Van Hout uit Eindhoven, klusjesman, Roger C., heeft aangezet tot de moord. C. werd al twee weken na de gruwelijke vondst van het lichaam van Van Hout aangehouden. De klusjesman zat tot afgelopen maart achter de tralies, maar nu zit nu Roger C. zijn voorarrest thuis uit met een elektronische enkelband.

De villa van de op 22 november 2017 vermoorde Marcel Van Hout in het Belgische Neerpelt werd na zijn dood al snel door Jouhara voor €4.750.000 te koop gezet. Het was Jouhara die de vijftiger dood vond in een grote plas bloed. Hij was geliquideerd met twee kogels waarvan één in het hoofd. Na zijn dood bleek de ex de enige erfgename. De villa mag bijzonder worden genoemd en komt inclusief wellness, bioscoopzaal, vier slaapkamers en autolift.

In haar verklaringen vlak na de moord heeft de vrouw gezegd dat ze de villa wil verkopen wegens de hoge schuldenlast. Van Hout had vlak voor zijn dood zijn testament had aangepast zodat zijn ex de belangrijkste erfgename zou worden. Verkocht aan Gillis is op dit moment nog niet mogelijk, omdat justitie beslag heeft gelegd.

Koper Peter Gillis staat, zo vertelt hij in de biografie die recent verscheen, ook op een dodenlijst. Wie hem wil doden is Gillis duidelijk, maar sinds de waarschuwing van de politie is de eigenaar van Oostappen Groep Vakantieparken goed beveiligd. Hij draagt een alarmknop en krijgt soms persoonsbeveiliging.