MAX VERSTAPPEN zoent met PRINSES CHARLENE in Monaco

0

(Beeld: Red Bull/Getty Images)

Prinses Charlène van Monaco voelt zich beter sinds ze in maart de kliniek in Geneve verliet . Zo veel beter dat ze voor het eerst sinds 2019 weer laat zien bij de Grote Prijs van Monaco waar ze zich niet de kans liet ontnemen met onze Max Verstappen te zoenen.


Na de kwalificaties van zaterdag ontmoette prinses Charlene en prins Albert wereldkampioen Max Verstappen in de paddock. Max kreeg spontaan twee zoenen van Charlene twee zoenen. Bij Sebastian bleef het bij een praatje. Het was de eerste keer sinds 2019 dat Charlene zich weer laat zien bij de Grote Prijs van Monaco.

Prinses Charlene zag Max Verstappen in de kwalificatie van de Grote Prijs van Monaco niet verder gekomen dan de vierde tijd.  Maxs voornaamste concurrent Charles Leclerc zette de beste prestatie neer en start daarom in zijn Ferrari van pole. Verstappen moest zijn laatste poging om een betere tijd neer te zetten vroegtijdig staken omdat zijn ploegmaat bij Red Bull Sergio Pérez een crash veroorzaakte.


De gezondheid van prinses Charlene is overigens nog steeds “fragiel” zoals ze zelf zegt, maar wel een de beterende hand. Charlène doet het rustig aan. “Ik wil niets overhaasten”, legt ze uit in de krant Nice Matin. “Het is een lange, zware en pijnlijke tijd geweest. Ik voel me nu een stuk rustiger.” De prinses kwam afgelopen najaar na een half jaar terug naar Monaco. Charlène was in haar geboorteland Zuid-Afrika voor een kort bezoek, maar bleef noodgedwongen langer omdat ze een infectie had aan haar keel, neus en oren. Ze moest meerdere keren worden geopereerd. Bij thuiskomst was ze oververmoeid en ging ze naar een kliniek voor verder herstel.

Er circuleerden geruchten dat niet haar gezondheid, maar huwelijksproblemen de oorzaak waren van de afwezigheid van Charlène. En dat zint Charlène niet niet echt. “Wij hebben net als iedereen emoties en kwetsbaarheden, maar door de vele media-aandacht voor onze familie wordt elke vorm van zwakte breed uitgemeten.”

Op Instagram deelde Charlène een foto van zichzelf met haar dochter. Ze schrijft bij de moeder-dochter foto: “Ik heb genoten van ieder moment tijdens het voorbereiden van mijn prinses op haar eerste officiële evenement. We verheugen ons op een fantastische avond bij de fashion awards.”

Hoewel de 7-jarige Gabriella regelmatig te zien is tijdens publieke gelegenheden was dit de eerste keer dat ze samen met haar moeder naar de Monte-Carlo Fashion Week ging. “Zoals alle meisjes van haar leeftijd is Gabriella dol op prinsessenjurken, zich opmaken en mijn lippenstift proberen”, vertelt prinses Charlene aan Nice Matin. “Gabriella heeft een heel eigen stijl en ik probeer die individualiteit aan te moedigen. Ik verheugde me enorm op dit moeder-dochter-uitstapje naar de Monte-Carlo Fashion Awards en voor het eerst stonden we samen op het podium. Ze was helemaal niet nerveus, ze vermaakte zich vooral en had zó zelf de show op het podium kunnen doen!”

Net als zus Gabriella beleefde ook prins Jacques een groot moment deze week, tijdens de Grand Prix van Monaco. “Dat is een van de belangrijkste evenementen van het jaar”, aldus Charlene. “Het is een bijzonder weekend, met een bruisende sfeer. Ik ben heel blij dat ik zulke momenten met mijn familie mag beleven en Jacques maakt dit jaar voor het eerst een ererondje met zijn vader. Daar zijn we heel trots op!”