BINNENKIJKEN in het nu officieel door JENNIFER LOPEZ voor $9.9 MILJOEN verkochte Hidden Hills-huis met fitnessstudio, bioscoop en 8 open haarden…

0
Naast negen slaapkamers, dertien badkamers, acht open haarden, een kolossale keuken, een grote woonkamer met bar krijgt u er een fitnessstudio, een bioscoop met 20 stoelen, een professionele opnamestudio en een zwembad en een barbecueplaats bij. U kunt voor de laatste keer binnenkijken, want het is nu officieel dat Jennifer Lopez het huis verkocht heeft voor $9.900.00. Eigenlijk wilde ze er fors meer voor hebben, maar dat lukte jarenlang niet.

Jennifer Lopez ging in eerste instantie voor 100% winst op haar Hidden Hills-huis dat zij samen met inmiddels ex Marc Anthony kocht voor $8.200.000. Maar twee later vroeg Lopez nog slechts $12.500.000…


De originele vraagprijs van $17.000.000 lokte geen kopers. Lopez haalde het huis uit de verkoop en kwam met de realistischer prijs van $12.500.000. Toch nog een leuke $4.300.000 boven de prijs waar zij het zelf voor kocht. Er leek dus best nog wat onderhandelingsruimte te zijn. En die was er ook getuige de uiteindelijke verkoopprijs van 9.9 miljoen dollar.

Met 1700 vierkante woonoppervlak mag het gerust een ruime woning genoemd worden. Er zijn negen slaapkamers, dertien badkamers, een kolossale keuken met marmeren werkbladen, een grote eetkamer en een nog grotere woonkamer met bar. Een ‘kurkentrekker trap’ leidt vanuit die woonkamer naar de wijnkelder.


De celeb-sized master suite beslaat de gehele zuidvleugel van de bovenste verdieping en omvat een grote slaapkamer met hemelbed een kleinere zitkamer met open haard, een eigen stenen terras met prachtig uitzicht en twee walk-in kasten. De ruime badkamer heeft chocoladebruine muren en een met onyx betegelde vloer. In de badkamer een oversized stoomdouche, een toilet en bidet en een vrijstaand bad omringd door kasten van vloer tot plafond voor boeken, badschuim en drankjes.

Ook zijn er een enorme dans annex fitnessstudio, een bioscoop met 20 stoelen, een professionele opnamestudio en koud krijg je het er ook niet, want er zijn maar liefst acht open haarden. Buiten een goed onderhouden tuin met een zwembad en een barbecue. In de garage is ruimte voor acht auto’s.