Advocaten BORSATO weten het zeker: ‘De beschuldigingen tegen Marco zullen niet waar blijken te zijn’

0

Advocaten Carry en Geert-Jan Knoops weten het zeker: de geuite beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag aan het adres van Marco Borsato zullen blijken niet waar te zijn geweest. “Het door ons verzamelde bewijsmateriaal weerlegt de aanklacht.”

Zanger Marco Borsato wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdende gedrag. Een vrouw deed aangifte en stelt dat ze vanaf haar vijftiende seksueel misbruikt is door de zanger. Het zou gaan om het betasten van de billen, borsten en tussen de benen. Justitie doet al weken een groot en diepgaand onderzoek dat nog altijd niet is afgerond.


Maar de Amsterdamse advocaten van Borsato, Carry en Geert-Jan Knoops hebben hun eigen onderzoek inmiddels wel afgerond en stellen dat hun client onschuldig is. In weekblad Privé zeggen ze vandaag: “Elke suggestie in de media dat er sprake ís van grensoverschrijdend gedrag is dan ook onjuist. Marco Borsato heeft zijn volledige medewerking aan het justitieonderzoek gegeven en het door ons verzamelde bewijsmateriaal dat de aanklacht weerlegt, ook aan de officier overhandigd. Wij zijn ervan overtuigd dat, gelet op ons eigen onderzoek en op grond van het door ons verzamelde bewijsmateriaal, de beschuldigingen tegen Marco Borsato niet waar zullen blijken te zijn.’