Vermeende minnaar prinses Charlene, mixed martial arts kampioen Conor McGregor, gearresteerd na aanranding jonge vrouw

0

Trainen voor de race deden ze nog wel samen…

Het prinselijk paleis in Monaco heeft geen commentaar gegeven op de afwezigheid van Conor McGregor bij de zeefietsrace van Calvi in Corsica over de Middellandse Zee naar Monaco. De vermeende minnaar, mixed martial arts kampioen Conor McGregor, van prinses Charlene van Monaco, werd een dag voor de race gearresteerd na aanranding jonge vrouw.


Precies een maand geleden schreef het Franse weekblad Ici Paris zou de moeder van tweeling Gabriella en Jacques, Charlene van Monaco, haar man, prins Albert van Monaco, hebben ‘gedumpt’ voor Conor McGregor, een Ierse mixed martial arts-kampioen, bijgenaamd The Notorious. Het Franse blad kopte op haar voorkant ‘Charlene, elle est partie avec un autre (Charlene is er van door met een ander), maar dat bleek toch iets genuanceerder te liggen. Mixed martial arts kampioen Conor McGregor zou gisteren met Charlene de zeefietsrace van Calvi in Corsica over de Middellandse Zee naar Monaco maken voor het goede doel.

Maar de Ierse superster was gisteren niet aanwezig. Een dag eerder werd hij door de politie op Corsica  aangehouden op beschuldiging van exhibitionisme en onbetamelijk gedrag jegens een jonge vrouw. en dat was een tegenvaller voor prinses Charlène en haar stichting. Die wilden met de zeefietsrace geld ophalen en aandacht vragen voor de bestrijding van gevaar van verdrinking en de noodzaak van zwemonderricht en veiligheid in het water, maar het goede doel sneeuwde in de media onder bij het schandaal met de Ierse vechtkampioen.


Prinses Charlène kreeg gisteren bij vertrek uit de haven van Calvi, op 180 kilometer afstand van Monaco, nu steun van haar man prins Albert II en de tweeling prins Jacques en prinses Gabriella. Charlène komt uit in ‘Serenity’ en haar broer Gareth Wittstock voert de ploeg ‘Notorious’ aan, waarin ook ‘The Notorious’ Conor McGregor had moeten zeefietsen.

De teams verwachten in de loop van vandaag, zondag,  in Monaco aan te komen. De zeefietsen kunnen onder gunstige omstandigheden snelheden bereiken van 20 tot 25 kilometer per uur.