24/7 SHOWJOURNAAL met o.a.: Wie denkt Fred van Leer wel dat hij is?

0

Het lukt u niet al het shownieuws te volgen? In het SHOWJOURNAAL zetten we elke dag, en doorlopend, het belangrijkste shownieuws voor u op een rij. Dit is het nieuws van dinsdag 24 november.

Het SHOWJOURNAAL wordt gedurende de dag vernieuwd. Nieuwe berichten worden bovenaan geplaatst.


Wie denkt Fred van Leer wel dat hij is?

Hij heeft verstand van stylen en kan als drag queen uitmuntend op hakken lopen. Dat Fred van Leer (44) ook van blowen en stoute seksspelletjes houdt, werd duidelijk op een verspreide seksvideo. Kunnen we dat ooit nog loskoppelen als we hem op tv zien?

Famke Louise bundelt krachten met Patricia Paay: ‘Ze is wel knap, hoor’


Famke Louise en Patricia Paay zijn twee van de meest spraakmakende diva’s uit de Nederlandse showbizz. Nu slaat dit powerduo de handen ineen voor een nieuwe aflevering van Ali B op Volle Toeren!

Geri Halliwell vond moed om op te treden door haar paard

Geri Halliwell (48) vond het sinds haar dertigste spannend om op te treden. Op haar YouTube-kanaal vertelt Ginger Spice nu dat haar inmiddels overleden paard Beauty haar hielp bij die angst.

Ondanks gedeukte imago na ‘Megxit’: prins Harry gekroond tot ‘meest sexy royal’

Hij mag het Britse koningshuis dan wel achter zich hebben gelaten, toch werd prins Harry (36) door de lezers van People verkozen tot ‘meest sexy royal’.Oudejaarsconference Vincent Bijlo gaat gewoon door

De oudejaarsconference die Vincent Bijlo dit jaar voor de radio maakt, gaat gewoon door. De cabaretier verzorgt zijn oudejaarsshow Kuchschermtijd op 31 december live op NPO Radio 1, meldt de NTR maandag.