24/7 SHOWJOURNAAL met o.a. Promenade uitgesloten van Televizier-Ring: ‘Stop die ring maar in je hol’

0

Ton Kas, Diederik Ebbinge, Henry van Loon en Eva Crutzen in Promenade (Beeld: NTR)

Het lukt u niet al het shownieuws te volgen? In het SHOWJOURNAAL zetten we elke dag, en doorlopend, het belangrijkste shownieuws voor u op een rij. Dit is het nieuws van maandag 23 november.


Het SHOWJOURNAAL wordt gedurende de dag vernieuwd. Nieuwe berichten worden bovenaan geplaatst.

Promenade uitgesloten van Televizier-Ring: ‘Stop die ring maar in je hol’


Het geliefde NPO 3-programma Promenade maakt voorlopig geen kans op de Gouden Televizier-Ring 2021. De satirische show voldoet niet aan de kijkcijferdrempel van Televizier. Maker Diederik Ebbinge reageert – met een knipoog – intens teleurgesteld. ‘Dit is een grof schandaal, hier is het laatste woord nog niet over gezegd.’

Gerard Joling hekelt uitspraken Angela Groothuizen: ‘niet gepast’

Een tijdje terug noemde Angela Groothuizen haar The Voice Senior-collega Gerard Joling “rabiaat rechts”. Daar heeft Geer nu, maanden na dato, alsnog op gereageerd. Hij is er niet bepaald blij mee.

Douwe Bob krijgt 1000 euro boete voor illegaal optreden Terschelling

Douwe Bob moet een boete van duizend euro betalen voor zijn illegale optreden in juni dit jaar op Terschelling. Dat laat een woordvoerder van het OM Noord-Nederland weten na vragen van Shownieuws.Dolf en Jim Jansen brengen boek over corona uit

Dolf Jansen en zijn broer Jim brengen binnenkort een nieuw boek uit. Het boek CoronA tot Z gaat over comedy, het coronavirus en wetenschap. Aan het boek werkten 26 wetenschappers mee.

‘FIRST DATES’-KIJKERS IN SHOCK OM DATE ROB VERLINDEN: ‘GAAT NIKS WORDEN’

In ‘First Dates Specials’ was Rob Verlinden (70) te zien, al zoekend naar zijn grote liefde. Maar de match van de voormalig tv-tuinman liep wel, eh, érg hard van stapel.