24/7 SHOWJOURNAAL met o.a.: Maradona: hoe drank, drugs en vrouwen een voetbalgenie wisten te tackelen

0

Het lukt u niet al het shownieuws te volgen? In het SHOWJOURNAAL zetten we elke dag, en doorlopend, het belangrijkste shownieuws voor u op een rij. Dit is het nieuws van donderdag 26 november.

Het SHOWJOURNAAL wordt gedurende de dag vernieuwd. Nieuwe berichten worden bovenaan geplaatst.


Maradona: hoe drank, drugs en vrouwen een voetbalgenie wisten te tackelen

Met zijn weergaloze passeerbewegingen en fluwelen balbehandeling wist Diego Armando Maradona de harten van miljoenen voetballiefhebbers te veroveren, maar buiten de voetbalwereld lonkten de verleidingen van het jetsetleven vol vrouwen, drank en drugs. Het leven van Maradona in vogelvlucht.


Ilse DeLange eerste artiest met eigen plein in Madurodam, ínclusief mini-zangeres: ‘Ik ga incognito kijken’

Ilse DeLange (43) onthulde in Madurodam een miniversie van zichzelf, met gitaar en al. Alsof ze live optrad.

Freek de Jonge blundert in M: stelt dat graf Wim Sonneveld is geruimd

Dinsdagavond was Freek de Jonge te gast in talkshow M om te praten over het overlijden van Corrie van Gorp. Ook cabaretier Wim Sonneveld kwam ter sprake. Sonneveld overleed in 1974 en ligt begraven bij de Rooms-Katholieke Begraafplaats Buitenveldert. De Jonge stelde dat niet alleen zijn graf, maar ook de gehele begraafplaats inmiddels is verdwenen.

Guido Weijers twijfelt door bezoekersplafond over oudejaarsconferenceYoup van ’t Hek sprak eerder al zijn twijfels uit over de opvoering van zijn oudejaarsconference en ook collega Guido Weijers is nu niet meer zo zeker van zijn zaak. Dit vanwege het bezoekersplafond van dertig mensen dat momenteel geldt voor theaters in coronatijd.

Jamai tot tranen geroerd door Tirzah in Over Winnaars

Jamai Loman (34) bezocht in ‘Over Winnaars’ de 30-jarige Tirzah. In 2016 ging de destijds net afgestudeerde Tirzah op wintersport waar het op de laatste dag vreselijk fout ging. Na een val brak ze haar rug op drie plekken en haar leven hing aan een zijden draadje. Jamai wil maar een ding en dat is dat ze weer gaat dansen op een hele bijzondere locatie.

Enorme klap voor Tooske Ragas: broer overleden

Presentatrice Tooske Ragas deelde verdrietig nieuws op Instagram. Haar broer Pieter-Jan is recent overleden.

 

 

 

Share.