Pagina titel ...
maandag, juni 1
BINNENKIJKEN! – Demi Moore geeft KORTING van 16 MILJOEN op haar penthouse in New York

0
Ze vroeg $75 miljoen, maar nu doet Demi Moore haar penthouse in New York in de uitverkoop. U krijgt een korting van maar liefst $16 miljoen als u het koopt, maar er zit een addertje onder het gras!


Demi’s penthouse telt drie verdiepingen en stond aanvankelijk te koop voor 75 miljoen dollar (66 miljoen euro), maar is nu spectaculair in prijs verlaagd tot 59 miljoen dollar (52 miljoen euro). Er zit echter een addertje onder het gras, want die verlaagde prijs is exclusief een appartement met twee slaapkamers in hetzelfde gebouw. Dat werd eerder verkocht samen met het penthouse, maar staat nu los te koop.

(Lees verder na de advertentie)

Demi kocht het penthouse in het San Remo building in New York City in 1990 met toenmalige man Bruce Willis. Het penthouse, met uitzicht op Central Park, heeft zes slaapkamers, een privélift, een apart verblijf voor personeel en een spectaculair uitzicht vanaf een privéterras.

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0