BINNENKIJKEN – Jan Joost van Gangelen kocht voor 1.510.00 miljoen villa en toen sloeg coronavirus toe

0
Fox Sports-presentator jan Joost van Gangelen heeft in zijn geboorteplaats Hilversum voor 1.510.00 euro een villa gekocht. Alleen het coronavirus gooide roet in het eten bij de verhuizing, want zowel hij als zijn vrouw Marieke werden doodziek. Van het uitpakken van de 170 verhuisdozen kwam het even niet.

De villa in Hilversum stond te koop 1,65 miljoen euro, maar Jan Joost betaalde er uiteindelijk ‘slechts’ 1.510.000 euro voor en vestigde er een hypotheek op 1,75 miljoen euro. de grote villa, 314 m2 wordt omringd door een tuin vol rododendrons. Binnen zijn zeven slaapkamers en drie (te renoveren) badkamers. De keuken heeft een met hardstenen werkblad. Op de eerste en tweede verdieping zijn er ook balkons.


Van Gangelen zat midden in een verhuizing van Amsterdam naar Hilversum, de geboorteplaats van de presentator, toen hij en zijn vrouw geveld werden door het coronavirus. “Nadat ik eerst zelf helemaal niet lekker was, kreeg niet veel later Marieke het”, blikte hij recent in De Telegraaf terug op een vervelende tijd. “Op de dag van de verhuizing voelde ze zich al ziek. In eerste instantie dachten we niet eens aan corona, meer aan de vermoeidheid door de verhuizing. Dat hakte er allemaal nogal in en leverde een hoop gedoe op. Uiteindelijk ging het steeds slechter met Marieke. Ze kreeg hoge koorts, megahoofdpijn en haar hart bonkte vreselijk.”

Van Gangelen vond het naar eigen zeggen ‘afschuwelijk’ om zijn grote liefde zo te zien lijden. “Ze had ook het gevoel of er brandende spijkers in haar neus en hoofd zaten. Op een gegeven moment dacht ze zelfs dood te gaan. Het was een puinhoop in huis, er stonden 170 dozen die uitgepakt moesten worden. De kinderen hadden ook nog eens thuisonderwijs… Het kwam allemaal tegelijk.”


pas nu nu ze hersteld zijn kunnen ze echt genieten van hun nieuwe stulpje.