BINNENKIJKEN – Na droombaan nu ook droomvilla van €715.000 voor Hélène Hendriks

0
Eerst een droombaan bij Fox Sports en Veronica en nu een droomvilla voor Hélène Hendriks, die voor 715.000 een villa kocht in het Brabantse Bavel.

Als vrouw in de door mannen gedomineerde sportwereld staat ze haar mannetje als verslaggever. In 2018 verbond Hendriks zich aan Veronica. Bij de zender presenteert Hendriks de programma’s rond kickboksevenementen van Glory. Daarnaast is Hendriks samen met Wilfred Genee het vaste gezicht van de Champions League-wedstrijden. Een baan die blijkbaar ook goed betaald, want de 39-jarige Hendriks heeft, zo schrijft bekendeburen  voor 715.000 euro een villa heeft gekocht in het Brabantse plaatsje Bavel. 


De villa is in 2017 gebouwd en heeft een woonoppervlakte van 137 vierkante meter. Het huis van Hélène heeft twee slaapkamers en twee badkamers. Alles is gelijkvloers en rondom de woning ligt een prachtige tuin.

Hélène Hendriks is als presentatrice normaal gesproken dag en nacht met voetbal bezig voor Veronica en Fox Sports, maar omdat er nu weinig gevoetbald wordt, inueven niet. en dat vindt zij niet echt leuk. “Op dit moment probeer ik mijn werk met interviews via Zoom zo goed mogelijk te doen. Ik ben in dienst bij Fox Sports en dan wil je toch leveren, aan de slag gaan. Dat lukt aardig”, zo vertelde ze in gesprek met het AD. Momenteel wordt er wel gevoetbald in enkele landen, maar dat is altijd zonder toeschouwers. “Ik mis de voetbalwedstrijden met publiek”.
Ook in haar persoonlijk leven zegt ze de impact van corona te ondervinden. “Ik woon in Breda en daar sloeg het virus heftig toe. Contact met dierbaren, zoals mijn ouders en in mijn geval de kinderen van mijn zus mis ik erg. Het is tegennatuurlijk om niet te knuffelen. Ik kijk uit naar het moment waarop dit allemaal weer normaal is.”