Deskundige Anouk Smulders en haar paparazzi Edwin verkopen hun huis aan de Vecht voor 1.795.000 miljoen

0

Beeld: youtube/inzet funda

Zij is deskundige bij SBS Shownieuws. Hij is paparazzi. En samen verdienen ze een aardig salarisje aan het wel en vooral wee van bekend Nederland. Samen zijn Anouk en Edwin Smulders nu ook op zoek naar een nieuw liefdesstulpje. Dat betekent dat de oude villa in Nigtevecht nu in de verkoop staat voor €1.795.000.


De villa was het eerste familiehuis van het gezin Smulders. Op Instagram vertelt Anouk dat het nog een aardige zoektocht was het stulpje te vinden. “Van Haarlem tot Bussum hebben wij gekeken en uiteindelijk vonden wij deze magische plek! Na 9 keer verhuizen in 12 jaar tijd was voor mij duidelijk dat ik min 15 jaar niet aan verhuizen wilde denken! Nou dat is gelukt!!! Maar het begint weer te kriebelen, tijd voor nieuwe avonturen!!!. Ondanks dat wij enorm houden van deze plek !!! Dromen is heerlijk en ze blijven najagen helemaal!”

Gróót gelijk en dus staat de villa te koop voor €1.795.000. Een flink bedrag, maar daar krijg je dan ook wat voor. Onder andere een eigen aanlegsteiger (boot niet inbegrepen helaas), 5 slaapkamers, 2 badkamers, een kookeiland, vloerverwarming, diepe achtertuin op het zuiden en een ruime vrijstaande garage. En dat alles op slechts 15 minuutjes van Amsterdam.


Geïnteresseerd? Klik