20-Jarige PSV-aanvaller Vertessen vraagt -halfnaakt- vrouwen op Snapchat om blootfoto’s: ‘Mag ik je billen zien?’

0

(Beeld: psv.nl/roddelpraat)

De 20-jarige PSV-aanvaller Yorbe Vertessen is in opspraak gemaakt nu vrouwen beweren dat hij, zelf halfnaakt, ze vraag om naaktfoto’s op Snpachat.


De website Roddelpraat, die het verhaal inclusief foto’s naar buiten brengt, schrijft: “De 20-jarige rechtsbenige aanvaller van PSV blijkt lang niet zo onschuldig als hij op het veld of op de linkerfoto hierboven mag lijken. Waar hij n tegen de Oostenrijkse club Sturm Graz nog een balletje in het doel heeft gelegd, toont hij in zijn vrije tijd het liefst zijn balletjes aan willekeurige dames op Snapchat.”

“Via Tinder kwam een van onze trouwe kijkers in een match met de Belgische ijdeltuit terecht. Hij wilde haar al snel volgen op Instagram en voegde haar toe op snapchat. Wat sowieso al opvalt is dat hij op Instagram voornamelijk dames volgt”, zo schrijft de site. Met vervelende bijbedoelingen…


Vertessen stelt vragen als ‘mag ik je billen niet zien?’. “Na drie afwijzingen ontvangt de beste dame de zoveelste halfnaakte foto, maar dit keer een foto waarop zijn hele lichaam te zien is. Inmiddels heeft de dame hem overal van verwijderd, en hoorde ze later dat vriendinnen hier ook mee te maken hebben gehad. Hier zijn geen harde bewijzen van, maar dit soort ranzige praktijken zijn op zijn zachtst gezegd merkwaardig te noemen”, zo concludeert Roddelpraat.

Vertessen heeft bij de Eindhovenaren nu nog geen basisplek, maar zit er wel tegenaan. De jonge Belg   maakte donderdag bij de 1-4 zege van PSV bij Sturm Graz zijn eerste Europese doelpunt. Daarvoor kreeg hij lof van zijn coach Roger Schmidt. “Yorbe is een heel nuttige speler met veel potentieel”, zei Roger Schmidt. “De concurrentiestrijd is groot op zijn positie, maar hij kan het team altijd helpen.”