2 x BINNENKIJKEN – Allememaggies! Bassie bouwt zijn huis (vraagprijs €395.000) om tot twee appartementen en vraagt er nu €758.000 voor

0
Bas van Toor mag een clown zijn, het is geen domme clown. Bassie zette zijn huis in Vlaardingen te koop en vroeg er in eerste instantie 550.000 euro voor. Niemand die hapte dus verlaagde de clown de prijs naar 395.000 euro. Andermaal geen koper. Dus huurde Bassie bouwvakkers in die het huis opsplitste in twee appartementen die nu samen te koop staan voor de Amsterdamse prijs van 758.000 euro!

De twee appartementen in het uit 1650 daterende pand aan de oude haven in Vlaardingen zijn volledig instapklaar gemaakt en ingericht volgens de laatste woontrends met zwarte keuken, talen deuren. Het appartement op de begane grond is de kleinste van de twee met een woonoppervlak van 49 m². De vraagprijs voor deze woning is niet minder dan € 279.000 k.k. Dat zijn met zo’n 5500 euro per vierkante meter Amsterdamse prijzen voor een Vlaardings huis!


Het appartement op de eerste verdieping is dubbel zo groot met 97 m², dus ook een stuk duurder. De vraagprijs is € 479.000 k.k.. net geen 5000 euro per m2, Maar dan woon je wel in het voormalig huis van Bassie.

Van Toor, die met zijn broer Aad alom bekendheid verwierf als clown Bassie en Adriaan de acrobaat, blikte eind december in het AD terug op een mooie carrière onder de schmink. “We hebben prachtige tijden meegemaakt. Het mooiste van artiest zijn, is het moment dat je de bühne verlaat en zegt: zo, dat publiek hadden we in onze zak.”


“Ik ben niet zielig, wil het ook niet gevonden worden”, meende Van Toor, die met zijn 85 jaar in een rolstoel zit en al een paar keer aan de dood ontsnapt is. “Pipo de Clown, díe mag klagen. Hij is dood, ik niet. Dus bestel de bloemen maar af”, aldus de nog immer levenslustige artiest.

De bovenwoning:

 

Share.