Pagina titel ...
zaterdag, september 26
BINNENKIJKEN bij DALEY BLIND die voor TWEE MILJOEN Amsterdamse PENTHOUSE koopt met oog op huwelijk met CANDY-RAE en gezinsuitbreiding

0

Ajax-voetballer Daley Blind heeft met het oog op zijn voor deze zomer op stapel staande huwelijk met zijn Candy-Rae en de geplande gezinsuitbreiding voor net geen 2 miljoen euro een penthouse op de Zuidas, de hotspot van de hoofdstad, gekocht.

Het penthouse, dat volgende maand opgeleverd wordt, ligt op een van de bovenste verdiepingen van 75 meter hoge Xavier-toren op de Zuidas. Het telt 194 m2 aan woonoppervlakte en heeft een op het zuiden gericht terras van 69 m2, met een schitterend weids uitzicht over de hoofdstad.! Het penthouse telt drie slaapkamers, waarvan twee met eigen badkamer.

(Lees verder na de advertentie)

Het geheel is bijzonder luxe afgewerkt en heeft prachtige hoge plafonds en gigantische raampartijen, waardoor je altijd en overal geniet van een mooie lichtinval en een magnifiek uitzicht op groots Amsterdam. Bij het penthouse zijn twee parkeerplaatsen, a raison van 50.000 euro per plek, te koop in de onder het gebouw gelegen parkeergarage. Ook beschikt het gebouw over een separate fietsenstalling.

Daley en zijn vriendin kunnen het penthouse geheel naar eigen smaak inrichten, want het bevindt zich bij oplevering in een “consumenten casco staat” waarbij de wanden zijn gestuukt en gesausd, er ingebouwde plafondspots aanwezig zijn maar de verdere inrichting geheel ter invulling aan de koper is.

Lees verder na advertentie

Het appartement is gelegen op erfpachtgrond en de erfpacht is 8.698,- per jaar. De servicekosten voor het appartement zijn € 270,- per maand.  Er is een huismeester die 36 uur per week aanwezig is.

Weekblad Privé meldt deze week dat het penthouse de plek is waar hij een gezin wil gaan stichten met zijn verloofde Candy-Rae Fleur. En een trotse Daley zegt in het blad dat hun huwelijk dit jaar zal gaan plaatsvinden. “Candy-Rae en ik zijn verloofd. Vorige zomer heb ik haar tijdens een vakantie ten huwelijk gevraagd. Dat was een mooi en emotioneel moment. Deze zomer zal het plaatsvinden, ik houd het nog even voor mij hoe en wat we allemaal gaan doen.”

Dat er in de toekomst gezinsuitbreiding komt is ook zeker getuige de woorden van Candy-Rae. “Misschien zijn we er laat mee, maar we willen nu nog genieten van mooie vakanties op plekken waar je met een kindje niet zo snel heen zult gaan. In de winter en in de zomer maken we mooie reizen en daar kunnen we de rest van ons leven op terugkijken. Het is een keuze die je maakt. We zien het wel wanneer gezinsuitbreiding op ons pad komt. We genieten en op een dag zal het zover zijn. Wat komt, dat komt. We hebben geen haast. Ik voel mij zelf nog een kind.”

 

 

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0