Pagina titel ...
zondag, april 5
BINNENKIJKEN bij het MISKOOPJE van ENRIQUE IGLESIAS en ANNA KOURNIKOVA dat te koop is voor 4.3 miljoen

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Het was zo lief bedoeld van Enrique Iglesias en Anna Kournikova. In 2015 kochten ze een leuk optrekje in het zonnige Miami om daar Anna’s grootouders in te laten wonen. Er werd flink vertimmerd, maar toen het huis eindelijk af was vonden de grootouders het veel te groot. Dus staat de villa nu weer te koop voor 4.3 miljoen euro.

Enrique Iglesias en Anna Kournikovaze kochten de villa in 2015 voor 1,6 miljoen euro, maar wie denkt dat bij de huidige vraagprijs van 4.3 miljoen er ee leuke winst voor het koppel in het verschiet ligt heeft het bij het verkeerde eind. Het pan is namelijk voor miljoenen verbouwd en aangepast omdat Anna’s grootouders er zouden gaan wonen.

Nu zijn er 6 slaapkamers en 6,5 badkamers. Door de gemaakte grote raampartijen valt er veel licht naar binnen. Een nieuw ingebouwde bar biedt uitzicht over het terras met een buitenkeuken. De keuken in het huis werd afgewerkt met de duurste materialen. In de tuin is nu een zwembad met spa en een garage voor twee auto’s.

Anna en Enrique wonen met hun tweeling Lucy en Nicholas, die afgelopen jaar 1 werd, zelf in een villa dichtbij het huis dat ze maar weer nu te koop hebben gezet.

credit chonrampictures/realtor.com

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0