FOTO’S! Maxime Meiland bevallen van kerngezond meisje en ze heet Vivé.

0

(Beeld op deze pagina: Instagram Maxime Meiland

Maxime Meiland is bevallen van een meisje. Het kerngezonde kindje is de eerste voor Maxime Meiland (25) en haar vriend Leroy. Het meisje kreeg de naam Vivé en woog bij de geboorte 3250 gram.


‘Ik knap bijna’, liet ze onlangs los terwijl ze over haar dikke buik wreef. Het gezin is dolgelukkig, schrijft ze op Instagram over de op 14 september geboren dochter. “Daar is ze dan, onze lieve Vivé. Negen maanden lang hebben we met smart op je gewacht, en nu ben je dan ook eindelijk bij ons. Je zult van ons alle liefde krijgen, net zoals je grote zus; die nu al niet meer zonder jou kan.”

Maxime was al moeder van dochtertje Claire toen zij bij de opnames van Chateau Meiland cameraman Leroy tegen het lijf liep. Niet veel later waren ze een stel. “Zij is voor mij alles’’, zei Leroy eerder tegen Radio 538-dj Frank Dane over Maxime. “Ik was altijd vrijgezel, ik genoot van het leven en ging naar feestjes. Tot je echt de ware tegenkomt. Zo voelt het wel voor mij. Ik ben nooit verliefd geweest en wij geloven allebei ‘als dit het is, dan is dit het’, en dat voelde voor ons ook echt zo. Ik ben niet van plan om bij haar weg te gaan en zij hopelijk ook niet bij mij.”