16 jaar geleden overleed André Hazes – Weduwe Rachel: ‘Schat wat mis ik je steeds meer’

0

Het gezin Hazes in vroegere tijden (Foto: Frans van Zijst).

16 jaar geleden overleed André Hazes. en dat maakt dat zowel weduwe Rachel en de kinderen Andre en Roxeanne Hazes vandaag op hun eigen manier eren. Vraag is wat Hazes, mocht hij vanuit zijn plekje in de hemel neerkijken op aarde,  van de nog altijd voortdenderende ruzie tussen Rachel en zijn kinderen vindt…


“Lieverd, alweer 16 jaar geleden maar als de dag van gisteren… Schat wat mis ik je steeds meer. Ik denk zoveel aan je en vooral als ik in Spanje ben. Wat had jij het daar ook heerlijk gevonden samen in ons huis en mooie omgeving met Pat en Ros om je heen. Ik woon gewoon bij het stadion en wat had je het fantastisch gevonden om even naar Patrick te lopen om te gaan kijken hoe die jongens aan het voetballen zijn. Weet dat ik goede mensen om mij heen heb die de mooiste en leukste verhalen weten te vertellen en alles goed in de gaten houden. Liefste, vandaag ben ik extra in gedachte bij jou en kijk ik extra veel naar boven. Let boven goed op de mensen die ik lief heb, dan doe ik het hier voor jou… Dikke kus lieve schat en ik hou van jou. Mijn hele leven lang ❤️❤️❤️”

Dat ‘doe ik het hier voor jou…’moet overigens niet al te letterlijk genomen worden nu Rachel Hazes weinig moeite lijkt te willen doen om op korte termijn de ruzies binnen de familie Hazes op te lossen. ‘Het is goed zo’, liet zij deze week weten, tot verbazing van velen, die dachten dat de weduwe van André niets liever zou willen dan het goed te maken met haar kinderen.


Ook dochter Roxeanne herdenkt haar vader met een tekst die veel indrukt maakt bij haar volgers, post ze: “Daddy ”. Ook haar nieuwe bestie Monique reageert met een .

Rachel Hazes lijkt met haar recente verhuizing naar Barcelona te willen beginnen aan een nieuw hoofdstuk in haar leven.

En daarbij lijken kinderen Roxeanne en Andre geen grote rol te gaan spelen. Met beiden is het contact inmiddels verbroken. Dat maakt dat Rachel ook haar kleinkinderen niet meer ziet.

In interviews lijkt Rachel het allemaal beste te vinden. recent werd haar nog gevraagd hoe zij het vindt dat Fender en kleine André sinds kort weer met elkaar spelen. ’Een heel mooi cadeau’, noemde ze dat.  Maar op de vraag of zij hoopte op een verzoening met haar kinderen en kleinkinderen  antwoordde de weduwe laconiek: ’Het belangrijkste is dat Rox en Dré elkaar weer hebben, en dat de neefjes samen spelen. Dan ben ik bijzaak.’

Zoon André staat ook stil bij de sterfdag van zijn pa en deelt een bijzondere foto van zijn vader uit de jaren tachtig toen hij optrad in het Nationaal Show Circus. “230904❤️”, zet hij erbij en zijn zus Rox en zijn vriendin Monique reageren ook op zijn post met ❤️❤️❤️.En een verzoening met schoondochter Monique lijkt verder weg dan ooit. Monique liet al weten dat zij en André geen zin meer te hebben om nog enige moeite te doen om het contact weer goed te
krijgen nadat Rachel na de breuk tussen haar zoon en Monique begin dit jaar vertelde niets te hebben met de moeder van haar kleinzoon en totaal niet rouwig te zijn om het feit dat het stel niet langer samen was.