BINNENKIJKEN bij HARVEY WEINSTEIN, de Hollywood-baas met de losse handjes die zijn huis van 12 miljoen maar even uit de verkoop heeft gehaald

0
Tientallen jaren kon Harvey Weinstein (65), één van de machtigste figuren van Hollywood, ongestoord zijn gang gaan bij vrouwen. Decennialang kon hij vrouwelijke medewerkers en actrices, onder wie Gwyneth Paltrow en Rose McGowan, seksueel lastigvallen. Op het moment dat de The New York Times hem aan de schandpaal nagelde had Weinsijn zijn huis in Amagansett, New York, te koop staan voor ruim 12 miljoen dollar. Dat huis heeft nu maar even uit de verkoop gehaald, maar het geeft u wel de gelegenheid even BINNEN TE KIJKEN hoe de ‘vieze’ man woonde.

Harvey Weinstein (65) heeft de kliniek waar hij zich vrijwillig meldde voor zijn seksverslaving nadat de New York Times onthulde hoe decennia lang vrouwen lastig viel in behandeling afgelopen weekend na slechts een week behandeling verlaten. Een dag voor hij zich bij de kliniek meldde haalde de Hollywood-baas zijn voor 12.4 miljoen dollar te koop staande huis met een woonopervlak van 2700m2 in Amagansett uit de verkoop.


Harvey Weinstein kocht het optrekje met 7 slaapkamers in 2014 voor 11,65 miljoen dollar en zette het afgelopen vorjaar te koop voor 13,5 miljoen dollar omdat hij, zoals hij zei, te druk was om gebruikt te maken van zijn buitenverblijf.

Weinstein verkocht net voor de storm rond zijn persoon losbarstte nog wel een huis in Westport, Connecticut, voor 1,65 miljoen dollar. In dat huis wonde tot haar dood in november 2016 Weinstein’s moeder Miriam. Op dat huis maakte de nu gevallen Hollywood-baas een leuk winstje, want hij kocht het in 1995 het huis voor 825.000 dollar.