Pagina titel ...
maandag, februari 17
BINNENKIJKEN bij HARVEY WEINSTEIN, de Hollywood-baas met de losse handjes die zijn huis van 12 miljoen maar even uit de verkoop heeft gehaald

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Tientallen jaren kon Harvey Weinstein (65), één van de machtigste figuren van Hollywood, ongestoord zijn gang gaan bij vrouwen. Decennialang kon hij vrouwelijke medewerkers en actrices, onder wie Gwyneth Paltrow en Rose McGowan, seksueel lastigvallen. Op het moment dat de The New York Times hem aan de schandpaal nagelde had Weinsijn zijn huis in Amagansett, New York, te koop staan voor ruim 12 miljoen dollar. Dat huis heeft nu maar even uit de verkoop gehaald, maar het geeft u wel de gelegenheid even BINNEN TE KIJKEN hoe de ‘vieze’ man woonde.

(Lees verder na de advertentie)

 

Harvey Weinstein (65) heeft de kliniek waar hij zich vrijwillig meldde voor zijn seksverslaving nadat de New York Times onthulde hoe decennia lang vrouwen lastig viel in behandeling afgelopen weekend na slechts een week behandeling verlaten. Een dag voor hij zich bij de kliniek meldde haalde de Hollywood-baas zijn voor 12.4 miljoen dollar te koop staande huis met een woonopervlak van 2700m2 in Amagansett uit de verkoop.

Harvey Weinstein kocht het optrekje met 7 slaapkamers in 2014 voor 11,65 miljoen dollar en zette het afgelopen vorjaar te koop voor 13,5 miljoen dollar omdat hij, zoals hij zei, te druk was om gebruikt te maken van zijn buitenverblijf.

Weinstein verkocht net voor de storm rond zijn persoon losbarstte nog wel een huis in Westport, Connecticut, voor 1,65 miljoen dollar. In dat huis wonde tot haar dood in november 2016 Weinstein’s moeder Miriam. Op dat huis maakte de nu gevallen Hollywood-baas een leuk winstje, want hij kocht het in 1995 het huis voor 825.000 dollar.

CHECK! WEDDEN DAT U GELD GAAT BESPAREN?

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0
HollywoodHuizen

GRATIS
BEKIJK