Pagina titel ...
maandag, augustus 3
$ 15.000 per nacht! De New York City Empire Suite waar Prins William en Kate Middleton slapen

0

$ 15.000 per nacht! De New York City Empire Suite waar Prins William en Kate Middleton slapen!


Prins William en Kate Middleton brengen van 7 tot en met 9 december een bezoek aan New York. Slapen doen ze in de Empire Suite van het super chique Carlyle-hotel in Manhattan. Kosten per nacht: $ 15.000!

Het Carlyle heeft 188 kamers en suites met een prachtig uitzicht op Central Park en New York City. En de duurste kamer, de Empire Suite, is zeker geschikt voor een toekomstige koning!

(Lees verder na de advertentie)

De Empire Suite is een ruime drie-slaapkamer duplex op de 28 en 29ste verdieping. De one-of-a-kind suite werd ontworpen door Thierry Despont en is met een vloeroppervlak van 240 m2 ruim te noemen. Naast de woon en slaapkamers zijn er vier badkamers, een kantoor uitgerust met een Apple-computer, een volledige keuken en heeft de suite een eigen kunstcollectie.

Zowel de woonkamer en slaapkamer hebben ramen van vloer tot plafond die uitzicht bieden op Central Park met de vloer tot het plafond ramen.

Goedkoop is de suite, $ 15,000 per nacht exclusief belastingen en toeslagen, niet.

Prins Williams moeder, prinses Diana, verbleef overigens ook altijd in het Carlyle als ze een bezoek aan de Big Apple bracht, en volgens de website van het hotel, heeft elke Amerikaanse president sinds Truman het hotel bezocht.

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!


Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0