BINNENKIJKEN bij RUUD GULLIT die nu maar voor €3500 met zijn KARIN een LIEFDESNESTJE heeft gehuurd zodat EX CHRISTINA niet weer beslag kan leggen

0
Bij een nieuwe liefde hoort een nieuw huis moet Ruud Gullit gedacht hebben nu hij zo gelukkig is met Karin de Rooij. Maar Gullit koos dit keer toch maar voor een Amsterdams huurflatje van €3500 per maand, want zijn boze ex, de Italiaanse Cristina Pensa, legt doorgaans direct beslag op nieuw onroerend goed van Ruud. Dit keer kan dat dus niet, dus heeft Cristina Pensa maar beslag gelegd op het salaris van de nieuwe assistent bondscoach van Oranje. EVEN BINNENKIJKEN BIJ DE ASSISTENT BONDSCOACH ZONDER SALARIS?

Al jaren ligt Ruud Gullit in de clinch met de vrouw met wie hij in de jaren negentig getrouwd was en die hem zijn kinderen Quincy (25) en Cheyene (23) schonk, de Italiaanse Christina Penza. Penza meent namelijk nog veel geld van Ruud te krijgen. Ruuds kinderen kunnen namelijk volgens een Italiaanse rechterlijke uitspraak aanspraak maken op alimentatie, zolang zij bij hun moeder wonen en niet kunnen voorzien in hun eigen levensonderhoud.


Gullit weigert die alimentatie te betalen omdat hij betwijfelt of aan die voorwaarden nog wel voldaan wordt. Hij zegt door ex Pensa en de kinderen in het ongewisse te worden gehouden over hun inkomens en woonsituatie. Afgelopen april eiste hij kort geding naast opheffing van het beslag op een huis, ook dat moeder de belastingaangiften van de kinderen, hun bankafschriften en alle huurovereenkomsten aan hem verstrekt, op straffe van een dwangsom van 10.000 euro als zij dit weigert.

De rechter stelde Gullit in het gelijk; Cristina Pensa en de twee kinderen zullen zich moeten verantwoorden voor hun financiële handel en wandel van de afgelopen vijf jaar. Maar de advocaat van Cristina Pensa, Glenn Haulussy, liet direct weten in beroep gaat tegen de uitspraak.


De boze ex en haar advocaat zijn echter niet voor een gat te vangen. Toen Penza hoorde dat Gullit bij Oranje de assistent van bondscoach Dick Advocaat zou worden rook ze een nieuwe kans. De advocaat van mevrouw Penza recent: “Zoals iedereen weet is Ruud Gullit daar sinds kort aangesteld als assistent-bondscoach. En we hebben beslag gelegd op zijn salaris.” Als het aan Cristina Pensa ligt gaat Gullits salaris van de KNVB straks direct naar haar bankrekening.

Waarschijnlijk achtte Gullit, die al een tijdje wilde gaan samen wonen met vriendin Karin de Rooij, het dan ook maar beter even geen huis te kopen. Dus huurde Ruud een luxe vierkamerappartement aan de Amsterdamse Zuid As voor €3500 per maand om altijd samen te kunnen zijn met zijn Karin.

Het liefdesnestje op de vierde verdieping heeft een woonoppervlakte van 200 m2 en heeft drie slaapkamers, twee badkamers en een redelijk groot balkon. De open keuken heeft de gebruikelijke inbouwapparatuur. Bij de huurpijs inbegrepen is een eigen parkeerplaats.