BINNENKIJKEN – CONNIE WITTEMAN heeft een appartementje te huur: 8500 euro per maand

0
Connie Breukhoven heeft in de PC Hooftstraat twee appartementen. Januari 2018 nam ze de prestigieuze makelaar Sotheby’s al eens in de arm om een van de twee aan het Amsterdamse Vondelpark grenzende appartementen te verhuren voor €9500 per maand. Maar nu staat het appartement weer leeg en zoekt Connie een nieuwe huurder die ‘maar’ 8500 euro per maand hoeft te betalen voor 155 vierkante meter woongenot.

In 2015 verhuurde Connie het appartement ook al eens voor €8750 per maand, maar toen die huurder vertrok trok Connie de huurprijs voor het luxeappartement aan de PC Hooftstraat op naar €9500. Blijkbaar geen probleem, want het pand werd al snel weer verhuurd. Het gedeelte dat Connie nu verhuurt was ook nog even het domein van haar zoon Marvin, maar die is inmiddels verhuisd, Dus staat het appartement staat het weer leeg en hoeft een nieuwe huurder maar €8500 per maand te betalen. Het ‘Hermès-oranje’ appartement vol met luipaard print wordt gemeubileerd verhuurd, inclusief parkeerplek, servicekosten, berging en één keer per week schoonmaken;


Volgens Sotheby’s, die het pand in de verhuur heeft, is ‘niet alleen uitrusting en afwerking zijn van het hoogste niveau, ook de ligging is ongeëvenaard’. Het Museumplein, het concertgebouw, de meest mondaine winkelstraten en restaurants – alles is op loopafstand.

En het appartement zelf is een oase van -en vol- luxe.


Alleen de schitterende woonkamer is al 94 vierkante meter groot en is verbonden aan zeer luxe open keuken die van alle denkbare apparatuur is voorzien. Natuurlijk ontbreekt in de woonkamer niet de romantische openhaard. Het appartement heeft twee slaapkamers, twee badkamers en een heuse kleedkamer. Aan de achterkant is een intieme zithoek met 2 fauteuils, waar vanuit je een wijds uitzicht hebt over het Vondelpark.

De verlichting, de gordijnen en jaloezieën werken op afstandsbediening en in alle kamers muziek is. Verder in ieder vertrek flatscreen TV’s. Je auto kun je onder het appartementencomplex parkeren.