Pagina titel ...
zaterdag, september 26
BINNENKIJKEN op het landgoed van de Ziff’s dat nu met 30 MILJOEN KORTING nog ‘slechts’ 165 MILJOEN dollar kost

0
Mevrouw Ziff en haar drie zonen die websites bestieren als AskMen.com en PCmag.com. komen maar niet af van hun door de Atlantische Oceaan omsloten landgoed. Dus hebben ze een rigoureuze maatregel genomen. De oorspronkelijke vraagprijs van 195 miljoen dollar is met dertig miljoen verlaagd. Voor 165 miljoen dollar bent u de nieuwe eigenaar. U twijfelt? Misschien eerst de foto’s en de video zien?

De Ziffs hebben ‘Gemini’, een landgoed van ruim zes hectare (60.000 vierkante meter) gelegen op het schiereilandje Manalapan in de staat Florida, twintig minuten rijden van Palm Beach te koop gezet.

(Lees verder na de advertentie)

Het landgoed heeft een vrij uitzicht op de oceaan. De villa zelf, Mango House gedoopt, telt zeven slaapkamers. Verder staan er nog twee vier-slaapkamer cottages op het strand en is er een huis van de manager.

Vervelen zult u zich niet op de ‘Gemini’. Er is een zwembad, een golfbaan, aanlegplaatsen voor bootjes, een thuisbioscoop, wijnkelder, botanische tuin, basketbalveld, tennisbaan en een modeltreinbaan.

Lees verder na advertentie

Mevrouw Ziff, haar man overleed in 2006, en haar zonen Daniel, Dirk en Robert bestieren een mediaimperium. Zo zijn de websites AskMen.com, PCMag.com and Geek.com hun eigendom. Sites die samen meer dan 100 miljoen unieke bezoekers per maand trekken.

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0