VIDEO – Nieuwe seizoen Boer zoekt Vrouw met maar een boerin

0

(Beeld: Linelle Deunk/KRO/NCRV)

Het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw start met een boerin. Op de vrijgegeven foto staat de nu nog onbekende vrouw met haar rug naar de camera toe. Haar lange, blonde lokken trekken direct de aandacht.


Er waren dit jaar 466 aanmeldingen van boeren die al van kinds af dromen van het runnen van een boerderij. Het enige dat nog in hun leven ontbreekt is een leuke partner waarmee alles gedeeld kan worden. Zondag begint hun zoektocht naar de liefde, maar vandaag de eerste beelden van de uitzending! Op de site van het programma wordt van andere boeren nog net iets meer prijsgegeven.

Boer Jaap, die in 2018 meedeed aan het populaire Boer zoekt vrouw, gaat overigens samenwonen met zijn vriendin. Jaap en Helle zijn al anderhalf jaar samen. De coronatijd hielp mee in de beslissing om samen te gaan wonen.


Jaap vertelt op de site van Boer zoekt vrouw dat de keuze voor het samenwonen heel natuurlijk gekomen is: “Door corona lag het werk van Helle als schoonheidsspecialist stil en was ze al veel bij mij. Het is dus een logische stap om ook officieel te gaan samenwonen.”

Door de komst van Helle is er nog meer gezinsuitbreiding, want een van haar twee kinderen gaat mee met de verhuizing. “Helles dochter woont bij haar vader, de zoon van Helle woont hier. En dat gaat eigenlijk ook vanzelf”, aldus de 53-jarige bloemenkweker uit Noord-Holland.