BINNENKIJKEN in het huis waar RUUD GULLIT met nieuwe liefde Karin gaat samenwonen (en het is niet bepaald een villa)

0
Karin van Rooij, sinds een jaar de nieuwe liefde van Ruud Gullit, trekt in het nieuwe jaar in bij haar vriend. Maar het is niet bepaald een villa die Karin wacht, want de tijd dat Gullit in miljoenenpanden woonde is echte voorbij…

Karin van Rooij trekt het komende jaar in bij haar vriend Ruud Gullit. Ruud leerde zijn nieuwe liefde kennen in Gordons koffiehuis Blushing, waar Karin werkte als barista. De oud-voetballer heeft nu ruim een jaar een relatie met Van Rooij, die nu nog Zaandam gebonden is omdat haar zoon daar op de middelbare school zit. Gullit woont in Amsterdam, waar zijn 16-jarige zoon Maxim die bij hem woont naar school gaat.


“We hebben het tot nu toe rustig aan gedaan, maar dat is wel iets wat snel gaat gebeuren. Het was niet mogelijk om op stel en spong te verhuizen.” Dat was alleen al niet mogelijk omdat de woonstee van Gullit maar twee slaapkamers telt. Een voor hem en een voor zoon Maxim. Voor de zoon van Karin is dus simpelweg geen plek. Dus is het nog even wachten tot die op zichzelf gaat wonen na het eind van dit lopende schooljaar.

Van Rooij vertelde deze week in Story dat ze nog niet de behoefte voelt om met Gullit te trouwen. “Dat vind ik niet belangrijk. Natuurlijk zeg je ‘ja’ als je wordt gevraagd, omdat je gek op elkaar bent. Maar het is niet iets wat op mijn verlanglijst staat.”


Dat Gullit haar ooit ten huwelijk zal vragen lijkt overigens onwaarschijnlijk, want in april liet hij optekenen niet van van plan te zijn zijn jawoord te geven aan zijn nieuwe vriendin.

Het appartement waar Ruud en Karin gaan ‘hokken’ is overigens hetzelfde als waar Ruud Gullit en zijn Mexicaanse vriendin Margarita even het leven deelden. Ruud kocht het in mei 2007 voor €255.000. Het driekamerappartement heeft een woonoppervlakte van 106m2.

Het beslag dat de belastingdienst in 2013 op het appartement legde vanwege een geschil over de aanslagen inkomstenbelasting over de jaren 2010 en 2011 van Gullit is sinds vorig jaar gelukkig opgeheven.