Vader SARAH VAN SOELEN betaalt ANDRE HAZES 245.898,30 euro om zijn dochter vrij te kopen

0
De vader van Sarah van Soelen heeft Andre Hazes 245.898,30 euro betaald om zijn dochter vrij te kopen van de zanger, die vorig jaar kort een relatie had met Sarah.

De breuk tussen André Hazes jr. en Sarah van Soelen is nu ook financieel afgewikkeld. Hazes heeft zijn deel van het appartement van iets meer dan acht ton dat hij vorig jaar mei samen met Sarah kocht in Rotterdam kocht nu verkocht aan de vader van zijn ex Sarah. De zanger is officieel geen eigenaar meer van het huis. De enige eigenaar is nu nog Sarah van Soelen. Vlak nadat André en Sarah begin vorig jaar bekendmaakten een koppel te zijn, kochten ze het huis in Rotterdam. Niet lang daarna doofde het liefdesvuur tussen de twee alweer en verliet André het huis.


Het nieuws over de verkoop van Andre’s deel van het appartement aan de vader van Sarah kwam vorig jaar november al naar buiten via Yvonne, Alberta Verlinde, Coldewijer, de jonge vrouw die al menig primeur over Hazes op haar naam heeft staan. Zij schreef op haar Instagram: “Het nieuwe appartement van André Hazes en Sarasoel is officieel verkocht aan Papasoel. Papasoel was al eigenaar van de helft van het huis, wat hij op Sarasoel haar naam heeft laten zetten. Hij heeft nu de andere helft overgekocht van André en deze verkoop is inmiddels rond.” De officiële overdracht van Andre’s deel van het appartement aan Sarah vond pas op 11 maart plaats.

Andre en Sarah hebben nooit in het appartement dat zij afgelopen mei kochten gewoond. Ze woonden samen bij bij Sarahs ouders, want het appartement moest verbouwd worden. Het plan was om in december in te trekken. die verbouwing gaat overigens door. Hazes en Sarah betaalde 815.000 voor het beoogde liefdesnestje.


Het was de bedoeling dat André Hazes (27) na de verbouwing zou gaan samenwonen met Sarah van Soelen (25), maar het liep anders. Het appartement ligt in de wijk Hillegersberg op een paar kilometer afstand van de villa waar zijn ex-verloofde Monique Westenberg (43) is blijven wonen met hun zoontje André (4). Het appartement heeft 146m2 woonoppervlakte met een woonkamer van 60m2.

(Beeld: Instagram Sarah van Soelen)

Het is luxe afgewerkt met zeer hoogwaardige materialen en geheel voorzien van vloerverwarming. De indeling is royaal, het appartement beschikt over twee slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer voorzien is van een airconditioning en een op maat gemaakte walk-in-closet. Bovendien beschikken beide slaapkamers over een eigen luxe afgewerkte badkamer! De moderne keuken met kookeiland is een echte eyecatcher. Het zonnige terras met middag én avondzon zorgt voor veel genot tot in de late uurtjes en biedt een fantastisch uitzicht over de waterrijke en groene omgeving.

De zanger wilde, zo vertelde hij in mei na de koop van het appartement, eigenlijk een groter huis, maar dat zat er financieel niet in. “Ik ben nu naar een huisje aan het kijken en zij woont met Dre in dat mooie grote huis,” zei hij over Monique en zijn zoon, die in de villa in Berkel bleven wonen nadat hazes Monique verliet voor Sarah. “Ik hoop dat ze daar 100 jaar worden. Maar ik heb natuurlijk ook geen kut verdiend [door corona], dus ik moet een huisje kopen dat nog niet eens een vijfde daarvan is.”

‘André Hazes maakt met telefoontje einde aan relatie met Sarah van Soelen’ (zijn management: ‘geen commentaar’)