Pagina titel ...
zaterdag, februari 22
BINNENKIJKEN in het nu nog ‘maar’ 175 miljoen dollar kostende huis met 123 kamers van dochter F1-baas Bernie Ecclestone

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

$200 miljoen vroeg de dochter van F1-baas Bernie Ecclestone, Petra, in 2016 en voor The Manor, haar huis met 123 kamers. Maar dat bleek iets te hoog gegrepen. Dus ging het pand van de markt, maar is nu terug met een prijskaartje van ‘slechts’ 175 miljoen dollar!

(Lees verder na de advertentie)

 

Petra Ecclestone, de dochter van miljardair en Formule 1-baas Bernie Ecclestone, kocht The Manor in 2011 voor 85 miljoen dollar. Het huis was toen Petra Ecclestone het kocht eigendom van Candy Spelling, echtgenote van wijlen televisieproducent Aaron Spelling, de bedenker van hitseries als Beverly Hills 90210′ en ‘Melrose Place’. Het was op dat moment ook duurste huis van de Verenigde Staten. Na aankoop liet Petra het ‘chateau’ naar eigen smaak voor 20 miljoen aanpassen. Maar in 2016 wilde ze, voor 200 miljoen dollar, weer af van haar Frans chateau-achtig eigendom in Holmsby Hills, Los Angeles. Dat lukte niet dus werd het pand van de markt gehaald. En nu is het terug op die vastgoedmarkt met een prijskaartje van 175 miljoen dollar.

Het huis telt 123 kamers, waaronder 14 slaapkamers. Er is ook een bowlingbaan, een schoonheidssalon, drie kamers voor de geschenken die zij krijgt, een kamer om bloemen te snijden, een porseleinkamer en een ‘Prins Charles-suite’ (die zou er namelijk ook gast zijn geweest). De woning heeft parkeergelegenheid voor ruim 100 auto’s en een balzaal met een capaciteit van maximaal 650 personen.

Petra Ecclestone’s vader Bernie bezit een fortuin dat op 4 miljard dollar wordt geschat.

credit: Chonrampictures

CHECK! WEDDEN DAT U GELD GAAT BESPAREN?

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0
HollywoodHuizen

GRATIS
BEKIJK