Pagina titel ...
maandag, maart 30
BINNENKIJKEN – George Clooney en zijn Amal kopen complete verdieping in glazen wolkenkrabber

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

George Clooney en echtgenote Amal hebben een luxueus appartement aan One Hundred East Fifty Third Street in Manhattan gekocht voor 13,2 miljoen. Amal moet namelijk veel voor haar werk voor de Verenigde Naties en Columbia Law School in de Big Apple zijn.

Bij het woord appartement moet u niet denken aan wat wij daaronder verstaan. De Clooneys kochten de hele 49ste verdieping in een nog te bouwen complex in Midtown. Daar komt een torenhoge wolkenkrabber die volledig bestaat uit glas. Vanuit het hele appartement heb je dus een fantastisch uitzicht over de stad.

George en Amal hebben al droomhuizen op vele plekken in de wereld. Zo bezit het droompaar een mansion in Engeland, een villa in Studio City, Californië, en een landhuis aan het Comomeer in Italië. Daat komt nu dus het ‘flatje’in Manhatten bij.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0