Pagina titel ...
maandag, juni 1
BINNENKIJKEN bij oud PvdA-kopstuk MARCEL VAN DAM die zijn LANDGOED bij gebrek aan koper maar uit de verkoop haalt

0
Oud PvdA-kopstuk Marcel van Dam zit in zijn maag met zijn landgoed ‘De Steigerberg’ In Hulsthorst. Extra pijnlijk omdat hij inmiddels een nieuw landgoed heeft gekocht en op het blijkbaar onverkoopbare’De Steigerberg’nog een hypotheekje van €2.042.000 rust.

(Lees verder na de advertentie)

Van Dam dacht %1.850.000 te kunnen krijgen voor het landgoed, maar dat bleek alras een beetje te hoog gegrepen. Een jaar geleden verlaagde hij de prijs met maar liefst €350.000 naar €1.500.000. Maar ook voor die prijs kwam is het het oud-VARA-kopstuk, oud-minister en oud-PvdA-Kamerlid Marcel van Dam niet gelukt zijn 12.5 hectaren landgoed De Steigerberg in Hulshorst te slijten. en dat moet een tegenvaller zijn voor Van Dam, want volgens de website BekendeBuren rust er nog een hypotheek op van €2.042.000.

Marcel van Dam schreef over het landgoed een boek ‘ De Steigerberg ‘ Het is een verhaal over de onwaarschijnlijke weg naar een nieuwe waarheid via een prachtig landgoed. Meer dan 15 jaar geleden kocht Marcel van Dam het landgoed voor €1.700.000 en begon met een ingrijpende renovatie van het uit 1933 daterende hoofdhuis waarna in 2005 de aangebouwde beheerderswoning volgde. Dankzij de aanwezigheid van 3 paardenstallen, ruim 4 hectare weidegrond en volop uitrijmogelijkheden letterlijk om de hoek is de woning nu uitermate geschikt voor paardenliefhebbers!

Het huis op het landgoed heeft een totale woonoppervlakte van 491 vierkante meter verdeeld over twee woonlagen met twaalf kamers. Er zijn zes slaapkamers en 3 badkamers en een wijnkelder.

De oud PvdA topman woont niet meer op zijn landgoed. Afgelopen maart kocht hij een kasteel, inclusief koetshuis, in het Gelderse plaatsje Oosterwolde voor 1,1 miljoen euro.

0310dam00

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0