BINNENKIJKEN in de Versaille-villa van Oranjegek JOHAN VLEMMIX waar PATRICIA PAAY EN GORDON gaan wonen….

0
Wat moet een man alleen met een villa met 345m2 woonoppervlak met ook nog eens een inpandige complete kroeg? Oranjegek Johan Vlemmix heeft de oplossing. Hij gaat in zijn twee jaar geleden verworven, het Versailles van Eindhoven, Gordon en Patricia Paay samen laten wonen… EVEN BINNENKIJKEN IN HET PALEISJE?

Dat kan nog een gezellige boel worden als Johan Vlemmix de villa, die het Versailles van Eindhoven wordt genoemd, zijn pan heeft gerealiseer. “Ik ga hier het grootste poppenhuis van de wereld maken. Ik weet ook heel zeker dat ik in 2018 het nieuws ga halen van CNN,” zegt hij tegen Omroep Brabant. Het nieuwste idee van Vlemmix – en al volop in uitvoering – is namelijk om zijn onverkoopbare Eindhovense villa te bevolken met tientallen poppen die lijken op bekende wereldsterren en natuurlijk ook BN’ers.


Vlemmix raakte afgelopen november gefascineerd door de door hem in China bestelde levensechte dames, die hij zag als ‘maatje’ voor de eenzamere medemens. Met de zes (seks)poppen haalde Vlemmix wereldwijd het nieuws. De zes ‘dames’ krijge in het nieuwe jaar gezelschap van tientallen nieuwe exemplaren. Vlemmix: “Er komen dertig poppen bij en dat zijn bekende wereldsterren en bekende Nederlanders. We kunnen de poppen voor 95% laten lijken op het voorbeeld. Hier in het huis komen ook Gordon te wonen en ook Patricia Paay.”

De levensechte poppen kunnen straks in de villa worden bezocht om, bijvoorbeeld, met ze zwemmen in het inpandige luxe-zwembad, een biertje te drinken in de bruine kroeg in de villa of om een filmpje pakken in de ondergrondse bioscoop. In de feestzaal van het pad van Vlemmix gaat hij bijeenkomsten houden over wat er allemaal mogelijk is met de poppen.


In het Versaille van Eindhoven zijn 6 slaapkamers, waarvan een aantal met eigen badkamer en de villa heeft een heuse oprijlaan, een compleet wellnessgedeelte met o.a. een zwembad, maar ook een thuisbioscoop, een eigen gym en dus een inpandige kroeg compleet met biljart!