Pagina titel ...
zaterdag, juni 6
BINNENKIJKEN! Wie kocht voor 2 miljoen het 19de-eeuwse landhuis van prinses Irene kopen

0
Prinses Irene heeft haar monumentale villa en het koetshuis op landgoed Mariënhove verkocht aan Willem Gerritsen (36) en Inge Balvers (30) uit Wijk bij Duurstede. Op 1 april krijgen ze, in ruil voor bijna 2 miljoen euro, de sleutel.


Na een ingrijpende verbouwing wil het paar over een kleine twee jaar in het majestueuze pand gaan wonen, zo weet het AD.

(Lees verder na de advertentie)

Na er een kwart eeuw gewoond te hebben besloot prinses Irene afgelopen januari om het 19de-eeuwse landgoed Mariënhoeve in Wijk bij Duurstede te koop te zetten voor twee miljoen euro. De met bomen pratende prinses woont inmiddels, dichtbij haar kinderen, in Wassenaar.

De witgeschilderde villa heeft een woonoppervlak van 465 m2 en zonnepanelen op het dak. Aan weerszijden van een marmeren gang liggen de woonkamers met bewerkte stucplafonds en de luxe keuken.

In totaal zijn er twaalf kamers, waaronder zes slaapkamers en drie badkamers. Dit alles verdeeld over twee woonlagen plus kelder en zolder. In de grote tuin een losstaande garage, een apart gastenverblijf, een schuur en een zwembad.

De prinses woont al een tijdje in een villa in Wassenaar vlak bij haar zus Beatrix, haar kinderen Margarita en Carlos en haar neef: Koning Willem-Alexander.

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0