Pagina titel ...

BINNENKIJKEN! Dit is de nieuwe villa die de MEILANDJES de zo gewenste privacy biedt

0
Op de grens van Nordwijk en Noordwijkerhout, geschikt voor dubbele bewoning met een riant tuinhuis, aan de bosrand, buiten de bebouwde kom, vrij uitzicht en een tuin rondom. Dit is het huis dat martien en Erica Meiland de door hun zo gewenste privacy moet bieden. En het is ook nog eens een miljoen goedkoper dan de villa die zij een half jaar eerder kochten. Wat goooed!

‘Landhuis Duinwijk’ heet het nieuwe optrekje waarop Martien en Erica Meiland hun oog op hebben laten vallen. Het is een riet gedekte villa uit uit 2010 met een vrijstaande garage met eigen oprit en een groot tuinhuis waar Erica haar intrek in neemt. De villa, vraagprijs € 1.750.000, ligt op de grens van Noordwijkerhout en Noordwijk. De onder architectuur aangelegde, riante, tuin heeft diverse terrassen, een jacuzzi en er is ook een binnen- en buiten dierenverblijf. Dat is nu nog in gebruik als kippenren, maar is ideaal voor de honden van de Meilandjes.

Het perceel van maar liefst 2.108m² waarborgt door de ligging grenzend aan het bos de Meilandjes optimale privacy met centrum van Noordwijk, Noordwijkerhout, het strand en de duinen slechts op enkele minuten afstand. De villa beschikt over 8 kamers (5 slaapkamers), 3 badkamers en 2 aparte toiletten.

Nog geen half jaar geleden kochten Martien en Erica Meiland hun droomhuis in Noordwijk, maar afgelopen zaterdagavond op het feest voor zijn zestigste verjaardag vertelden zij alweer te gaan vertrekken! De villa, met inpandig appartement voor Erica, wordt verruild voor een huis in Noordwijk met een oprijlaan en dus met meer privacy!

(Lees verder na de video)


Op Martiens verlate verjaardagsfeest voor zijn zestigste, zaterdagavond in het huis, waren vrijwel alle buren aanwezig. Martien had in zijn speech nieuws voor hen en alle vrienden en familie die naar Noordwijk waren gekomen en vandaag naar buiten wordt gebracht door de Telegraaf. “Lieve mensen, welkom op het eerste feest dat we hier geven en dat meteen ook het laatste zal zijn. We gaan weer verhuizen! Ja, alweer. Dit huis is gewoon te druk, elke dag staan de mensen voor de deur en zelfs van het hek trekken sommigen zich niets aan. We blijven wel in Noordwijk. We hebben een huis gezien dat je van de weg niet kan zien, dus mét een oprijlaan, en dit gaat dus weer in de verkoop!”

Martien en Erica kochten het huis van Kensington-drummer Niles Vandenberg, die spijt als haren op zijn hoofd zou hebben dat hij het pand heeft verkocht. “Die wil het zo terugkopen,” aldus de buurman in de krant. Vandenberg vertrok met zijn vriendin naar Amsterdam, maar zou al snel het idee hebben gehad een vreselijke fout te hebben gemaakt.

Op het feestje, waar uit de showbizz verder Britt Dekker, Connie Breukhoven, Samantha Steenwijk, Gerard Ekdom en Joshua Nolet van Chef’Special aanwezig waren, vertelde Martien dat het besluit niet moeilijk was om te nemen. “Ik zie wel ontzettend op tegen wéér die dozen, weer die verhuisstress, maar daar komen we ook wel weer doorheen. Nee, het volgende huis is niet weer duurder. Het is zelfs goedkoper. Weet je, in Noordwijk hebben we het prima naar onze zin. Natuurlijk is het een gekkenhuis als ik door het dorp loop. Vanmiddag ben ik wel met veertig mensen op de foto gegaan tijdens het boodschappen doen, maar dat is geen probleem. Dat hoort er gewoon bij. Maar dan is het wel lekker dat je als je thuiskomt het hek dicht kan doen en daar niemand ziet!”

De villa waar de Meilandjes nu nog wonen komt te koop te staan voor net geen 3 miljoen.

Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();