BINNENKIJKEN bij ROBBIE WILLIAMS in zijn Hollywood-huis die hij nu verkocht heeft voor 9.9 miljoen dollar

0
Hij kreeg er iets minder (9,9 miljoen dollar) voor dan hij wilde (11 miljoen dollar), maar Robbie Williams is zijn huis in Hollywood kwijt. Hij maakte overigens toch nog een leuke winst, want
Robbie kocht de reusachtige woning vijftien jaar geleden voor 5,45 miljoen dollar (5,1 miljoen euro). Even kijken wat Williams allemaal moet verhuizen?

Het huis van de Britse popster Robbie Williams in Los Angeles, waar hij menig hit schreef, kwam een maand of acht geleden op de markt voor 11 miljoen dollar en is nu verkocht voor 9.9 miljoen dollar. De nu verkochte woning ligt op de top van een heuvel in Beverly Hills en heeft een oppervlakte van 985 vierkante meter.


De riante villa telt zeven slaapkamers en elf badkamers. Naast de master bedroom van Williams ligt een opnamestudio waar hij volgens zijn woordvoerder menig hit schreef. In de tuin een zwembad met waterval en een glijbaan voor de kinderen. Ook is er een een keuken op het terras aanwezig. Met een lift kunnen de kopers alle vier de woonlagen bereiken.

De zanger kocht de villa in 2002 voor 5,45 miljoen dollar en zei vorig jaar juni toen het huis in de verkoop kwam dat hij ‘na 10 jaar in dezelfde buurt gewoond te hebben, het tijd was om een nieuwe buurt in de stad te ontdekken’.


Die nieuwe buurt werd Beverly Hills, waar de superster 32 miljoen dollar betaalde voor een optrekje van 24.000 vierkante meter. Het nieuwe huis van de zanger telt tien slaapkamers en 22 badkamers, een fitnessruimte, tennisbaan en zwembad.