BINNENKIJKEN – Playboy Mansion terug op de markt; koper haakt af!

0


De beroemde Playboy Mansion gaat maandag weer de markt op.De verkoop van de Playboy Mansion aan Daren Metropoulos is in het water gevallen.

De 32-jarige zoon van een steenrijke zakenman zou onredelijke eisen stellen wat betreft de toegang tot de kapitale villa waardoor de privacy van Hugh Hefner daardoor ernstig in het geding zou komen.

Metropoulos mocht de woning kopen onder voorwaarde dat de 90-jarige Playboybaas Hefner in het huis mocht blijven wonen tot zijn dood. Pas daarna zou Metropoulos de villa mogen opknappen. Maar Daren wilde nu al beginnen het samenvoegen met het huis dat hij naast de Playboy Masion bezit. Zo wilde de zakenman de grond rondom de twee huizen met elkaar verbinden.


Het Playboy Mansion heeft 29 kamers, een thuisbioscoop, een zwembad en en apart gastenverblijf met vier slaapkamers. Verder komt het huis met een vergunning voor een dierentuin, Een basketbalveld, een waterval en een groot zwembad. Hefners bedrijf Playboy Enterprises kocht het huis in 1971 voor 1,05 miljoen dollar (920.000 euro).

Het magazine Forbes noemde ooit de architecturale stijl van het huis gothisch/tudor.Volgens kenners is het in 1927 gebouwde huis in slechte staat.


VIDEO – Crystal Hefner – Tour of the Playboy Mansion Master Bedroom