Pagina titel ...

BINNENKIJKEN – Tyra Banks geeft EEN MILJOEN KORTING op haar Beverly Hills-huis

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Meer dan een half jaar probeert Tyra Banks haar villa in Beverly Hills al te verkopen, maar het wil maar niet lukken. Daarom geeft ze nu een miljoen dollar korting. Nieuwe vraagprijs $ 6.75 miljoen voor het huis dat zij zelf kocht voor drie miljoen dollar.


Supermodel en zakenvrouw Banks kocht de woning in Spaans-koloniale stijl in 2008 voor $3 miljoen. In de afgelopen jaren spendeerde ze, naar eigen zeggen, ook nog eens voor twee miljoen aan verbeteringen c.g verbouwingen van het pand. Samen 5 miljoen dollar. Banks aast met de verlaagde vraagprijs van % 6.75 miljoen dus altijd nog op een winst van bijna twee miljoen dollar.

(Lees verder na de advertentie)

 

Het huis heeft een woonoppervlak van 557 vierkante meter met een woonkamer met een uitzicht over L.A., een ‘zonnekamer’, een grote inloopkast en een garage die omgebouwd is tot fitnesszaal. In de grote tuin een buitenkeuken, een zwembad en vier fonteinen.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0
HollywoodHuizen

GRATIS
BEKIJK