BINNENKIJKEN – Wie helpt REINOUT OERLEMANS en zijn DANIELLE voor 16 miljoen van zijn onverkoopbare pandje in Los Angeles af?

0
Wie helpt REINOUT OERLEMANS en zijn DANIELLE voor 16 miljoen van zijn onverkoopbare pandje in Los Angeles af? Zelf met een korting van vier miljoen op de originele vraagprijs hapt niemand toe. En toch is het een van de fraaiste huizen op een van de duurste stukken grond van Los Angeles. Reinout Oerlemans haalde daarop zijn schitterende villa boven Sunset Boulevard maar weer uit de verkoop gehaald, maar nu zijn Larense villa eindelijk is verkocht zou de LA-villa ook wel weer eens in de verkoop kunnen komen. EVEN BINNENKIJKEN?

Reinout Oerlemans zette mei 2016 zijn villa in Los Angeles te koop. De televisieproducent wilde graag 23 miljoen dollar voor het huis dat hij in 2014 kocht voor 19 miljoen dollar, maar helaas dat wilde niemand ‘even’ betalen. Dus ging het huis ook in de verhuur voor 85.000 dollar per maand. Maar ook dat werd geen succes.


Reinout en Daniëlle Oerlemans, leken begin 2017 echt van de schitterende villa af te willen, want ze haalden 4.2 miljoen af van die oorspronkelijke vraagprijs. De prijs werd gereduceerd tot 19,8 miljoen dollar. Maar tien maanden later was er nog altijd geen koper. Reden om het huis maar weer uit de verkoop te halen.

Reinout Oerlemans en Daniëlle Overgaag kochten het optrekje in Hollywood in 2014 voor 19 miljoen dollar nadat Reinout zijn bedrijf Eyeworks begin 2014 verkocht aan de Amerikaanse filmgigant Warner Bros voor naar verluidt 200 miljoen dollar.


Het huis heeft een prachtig uitzicht over de oceaan en ligt direct boven de beroemde Sunset Strip in Hollywood. Bijna 2000 vierkante meter woongenot hebben Reinout, Daniëlle en hun twee zonen en dochters tot hun beschikking in de woning die naast vijf 5 slaapkamers en 6 badkamers ook over een bioscoopzaal met tien stoelen, een biljartkamer en een fitnessruimte beschikt. Voor Daniëlle is er niet alleen een inloopkast voor haar kleding, maar ook een aparte hand-en schoenenkast.

De keuken is van Italiaans topdesign met appartur van het luxemerk Thermador en heeft Ceasarstone-werkbladen, een duurzaam, onderhoudsvriendelijk, krasvrij en vlekbestendig kwartsmateriaal dat 5 maal sterker is dan graniet. De keuken beschikt over twee ovens en twee vaatwassers.

In de eetkamer staat een Tiffany eettafel met Delfin draaistoelen. Buiten is er een ruim 400 vierkante meter groot terras met prachtig uitzicht over Hollywood en de zee. En natuurlijk ontbreekt ook een infinity pool niet. Ook is er de mogelijkheid buiten te koken, want op het terras is een vuurplaats.

Oerlemans zette zijn handtekening onder het koopcontract op 5 juli 2014, maar eerst was er fors onderhandeld over de prijs. Verkoper Peter Kleidman vroeg in eerste instantie 25 miljoen dollar, maar uiteindelijk kocht Oerlemans de woning voor ‘slechts’ 19 miljoen dollar. Het pand staat overigens op naam van zijn vennootschap Half Moon Bay, die volgens de Kamer van Koophandel gevestigd is in Rozenburg.

BINNENKIJKEN in de nu na vier jaar eindelijk verkochte Larense villa van DANIELLE en REINOUT OERLEMANS die 2.62 MILJOEN MINDER kregen dan zij wilden